Off we go :)

Bilen er pakka og vi er på vei til Bømlo :) Fikk et innfall i ettermiddag, hvorfor ikke ta oss en hyttetur? Så i helga skal jeg plukke sopp, stå på terrassen og fiske, og kanskje en svipptur til Bergen og spise pizza, hehe.
Å hjelp! Det er en kilometer kø til fergekaia!! Stress!
Jaja.. Vi kommer vel alltids fram.
God helg!

6 kommentarer

Lavkarbotips

23.09.2011 kl.18:57

Gooood helg, det høres kjempekoselig ut:-) Lenge siden vi har vært på hytta, men den er for alngt borte. Familien på min siden som eier hytte i Bergsdalen ikke langt ifra Voss. Men vi bor jo på sunnmøre, jeg og mannen, så da blir det litt langt. Men en tur når vi er hos mine foreldre på Osterøy er mulig:-) Elsker familie hytta, og har mange fine minner der ifra! Kos dere, og ha en koselig helg:-)

muumimamma

23.09.2011 kl.20:13

lavkarbotips:Takktakk :) blir nok en deilig helg :) er ikke vår hytte da, det er sånn firmahytte :) og nå er vi av ferga, så nå er vi framme om ca en time :))

mimmimor

23.09.2011 kl.20:34

Så flott med spontan tur :) Kos dere på hytta :)

muumimamma

23.09.2011 kl.23:46

mimmimor: takk for det :) vi koser oss her vi :) har akkuratt hatt krabbe til kvelds... Digg!

ibelieveinme

23.09.2011 kl.23:47

God helg!

muumimamma

24.09.2011 kl.00:14

ibelieveinme: Takktakk :) så du at jeg vinket da vi kjørte forbi deg? Hehe

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits