Bømlotur :)

Da vi endelig kom fram i går kveld var det stupmørkt! Utelyset virket ikke, så vi sleit litt med å se tallene på kodelåsen til nøkkelskapet, men kom oss da inn til slutt.

Eieren av hytten kom og fiksa utelys til oss, så vi kunne se hva vi skulle ha med oss inn fra bilen :) han satte seg likegodt ned og satt og skravla i nesten en time. Hyggelig kar, men vi begynte nesten å tro at han aldri skulle gå! Vi hadde ikke akkurat invitert han inn, liksom...

I dag sto vi opp og spiste frokost, og så prøvde vi fiskelykken på brygga. Den var ikke så stor, men Julie syns det var kjekt likevel :)

Noen som kjenner igjen plassen fra kjendis 71 grader nord?

Julie koser seg med fiskestanga på morrakvisten

Bamsen "Mari" måtte også få prøve fiskelykken på brygga :)

Her er "våres" hytte, en av tre like hytter i Gassasund på Bømlo. Flotte hytter på 2 1/2 etasjer :)

Nå skal vi ta oss en svipptur til Bergen tror jeg... Se om vi finner en plass hvor jeg kan spise lavkarbovennlig... Så det blir vel ikke Dolly denne gangen, sånn som vi pleier.

Ha en flott dag, så blogges vi!!

2 kommentarer

Solblom

24.09.2011 kl.14:45

Deilige hytter :) God helg!

muumimamma

24.09.2011 kl.18:37

Solblom: likeså :) håper dere koser dere på tur :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits