Hjemme igjen :)

Det var litt godt å komme hjem igjen etter en ganske hektisk helgetur :) Men samtidig skulle jeg gjerne ha vært der lenger og bare nytt dagene på landet ved sjøen :)

I dag har jeg først og fremst brukt dagen til å fiske, men uansett hvilken sluk jeg valgte, var resultatet bare tang, tang og atter tang... kjipt.

Så jeg tok meg en tur mellom trærne utenfor hytta, og fant litt sopp i stedet. Jeg plukket trompetsopp, Furumatrisker og røyksopp :) Nå ligger de ferdig rensket i kjøleskapet og venter på å bli til soppstuing eller noe sånt :) Det skal bli digg! Må bare finne ut hva jeg skal ha til den stuingen :))

Håper dere alle har hatt en like fin helg som meg!

5 kommentarer

Vera Lynn

25.09.2011 kl.20:30

Tang på kroken, hehehe... Det virker kjent, for etter det jeg husker fikk ikke jeg noe annet heller :o))

synnovesyr

25.09.2011 kl.22:14

Synd med bare tang på kroken,men nå har jeg hørt at det er veldig in og lage noe slags drikke av tang,skal være rene vidundermedisin!!Kanskje en bedre ide og lage noe godt av soppen du har plukket:):)ha en fortsatt fin kveld

muumimamma

25.09.2011 kl.23:52

Vera Lynn: Jeg FÅR av og til fisk da :) Heldigvis :)

muumimamma

25.09.2011 kl.23:53

synnovesyr: Soppen blir nok stuing til lunsj i morgen tenker jeg :) Og selv om vi ikke fikk fisk, så hadde jeg reserveløsning i kjøleskapet: Laksefileter! Var digg det og! Tangsuppe tror jeg at jeg avstår fra... hehe

I gode og onde dager!

26.09.2011 kl.15:08

Ingen fiskelykke der i gården da, men sopp ble det i alle fall.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits