Dette føles dumt

Her sitter jeg og brenner etter å ta i et tak... Gjøre litt rent, vaske klær, osv. Men gubbelille gjør alt sammen. Lager mat, støvsuger, vasker, vasker og bretter klær... osv osv...

Jeg liker det ikke. Vi er vant med å dele på alt, så det føles helt feil å bare se på.

Huff... Joda jeg vet jeg skal ta det med ro, men det føles like feil likevel...

6 kommentarer

fembarnsmamma

02.10.2011 kl.23:27

Skjønner hva du mener. Men du må tenke på at såret ditt må gro og at du trenger hvilen du får nå:) Det er viktig for resultatet at du tar det med ro nå. Lykke til:)

synnovesyr

02.10.2011 kl.23:53

Det er rart med det når en er vant til og stå på selv,men det er jo veldig viktig at du ikke overanstrenger deg nå,så du får bare prøve og slappe av tenke på at du snart er i full gang igjen.Ha en fortsatt fin søndag:)

muumimamma

03.10.2011 kl.00:07

fembarnsmamma: vet jo det, men jeg blir litt lei av å være så uvirksom, men klart jeg tar det med ro likevel

muumimamma

03.10.2011 kl.00:10

synnovesyr: takk for det. Tilbragte dagen med å spille wiii og overspise... Farlig farlig. I morra er det full kontroll på spisinga i allefall!

Tove

03.10.2011 kl.06:45

Hallo, Bare sett deg ned og nyt det. Du er heldig som har et slikt eksemplar av arten Mann.

I gode og onde dager!

03.10.2011 kl.08:48

Egentlig så er det veldig vanskelig å sitte i ro...Men når det først er slik så nyt det.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits