Vil du melde deg på Ukens Blogg?

Som jeg skrev for et par dager siden skal jeg ha ukens blogg framover. Jeg tenkte å kåre en blogg hver uke og legge fram så alle kan få se, og når vi har bikket over i desember, trekker jeg en vinner blant alle ukesvinnere i oktober og november som vil få en overaskelse i posten :)

Du er hjertelig velkommen til å nominere både din egen og andre som fortjener tittelen Ukens Blogg. Det kan du gjøre ved å gå inn på denne linken og legge igjen en kommentar. Men VÆR så snill å fortelle meg hvem du er. Jeg kommer ikke langt med anonyme påmeldte liksom..  Lykke til! Jeg gleder meg til å lese masse nye blogger  i ukene som kommer!

Ukens Blogg blir lagt ut hver fredag framover :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits