God dag, godtfolk!

I dag startet jeg dagen tidlig med en tur på sykehuset. Gubbelille skysset meg bort før han dro på jobben. Jeg har merket at hvis jeg IKKE tar smertestillende, så har jeg så vondt OVER operasjonsstedet at det er nesten ikke til å holde ut! Så jeg knasker IBUX morgen og kveld, og holder det noenlunde i sjakk. 

Men så har det blitt rødt og hovent der som det er vondt, og DeT bekymret meg. Tankene spinner.... betennelse? Hevelse? Infeksjon? Jeg bare MÅTTE få legen til å se på det. Og heldigvis, det som gjør vondt  er rett og slett at kirurgen har gravd ut en slags "lomme" der for å feste muskelen som skulle på plass der, og det vil (desverre) nok fortsette å verke i et par uker til før det blir bedre... Må nok vente til hevelsen går ned.

Men"lappen" som er transplantert så helt perfekt ut fikk jeg beskjed om. Fin farge og varm og god, så den får bra blodtilførsel! Heldigvis for det da! Godt å få det bekreftet av en lege, for ingen har sagt noe særlig til meg om hva jeg kan forvente eller noe!

Derfor kunne jeg gå derfra ganske så lett til sinns, og ikke bekymre meg mer. Og JA, jeg gikk hjem i dag også. Det er ikke langt, så det er bare en forfriskende tur :)

Da jeg kom hjem ringte min beste venninne og lurte på om vi skulle treffes på Kilden (kjøpesenteret her borte) over en kopp kaffe! Så kos! Vi drakk kaffe og skravlet og koste oss før hun måtte videre og hente sin sønn.

(Kaffen ble ikke helt som den koppen under her... DEN drakk jeg i Edinburgh!) En kopp svart kaffe sto på menyen i dag, sammen med et stort glass isvann :))Én kommentar

I gode og onde dager!

03.10.2011 kl.15:07

Godt at alt var bra da...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits