Øltørst?

Ronny og Kalle var øltørste, men hadde bare en skarve 50-lapp å dele på. - Vent, jeg har en ide, sa Ronny og løp inn på butikken og kjøpte ei stor pølse. - Er du ikke klok! Nå har vi ingen penger i det hele tatt, sa Kalle. - Slapp av, bare bli med meg, sa Ronny. De gikk inn på en pub og Ronny bestilte to halvlitere og to whisky. - Har du blitt helt gæren? Skjønner du ikke hvilken knipe du setter oss i..? Vi har jo ikke et rødt øre på oss! sa Kalle.

- Ta det rolig. Jeg har en plan. Skål! sa Ronny med et stort smil. Da de to karene hadde vært på puben ei stund og drukket opp alt, så sa Ronny: - OK, nå stikker jeg pølsa gjennom glidelåsen, du går ned på kne og tar den i munnen. Bartenderen så hva de holdt på med, ble rasende og kastet dem på hodet ut av puben.

Ronny og Kalle gikk fra pub til pub og ble fullere og fullere og slapp unna regninga hver gang med sin geniale plan. Da de kom til den tiende puben sa Kalle: - Nå orker jeg ikke å gjøre dette her mer. Jeg er dritings og knærne mine tar knekken på meg! Da svarte Ronny: - Hvordan tror du jeg kjenner meg da? Jeg mistet pølsa på den tredje puben!!

3 kommentarer

Vera Lynn

04.10.2011 kl.22:54

Hahahaha, jeg har hørt den før, men den er like morsom for det :o))

synnovesyr

05.10.2011 kl.13:40

ha ha,den var morsom:)

Grete

13.10.2011 kl.07:57

Hahaha uff, den var jo morsom :) trening av magemusklene er ikke å forakte !

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits