I dag har jeg en dårlig dag

Jeg har vært på sykehuset og fått fjernet bandasjene og teipet sårene. Det så fint ut, bortsett fra at det er et stort søkk i underkanten av den nye "lappen ssom de har laget nytt bryst av. Men akkurat det kan jo sikkert forsvinne etterhvert som hevelsene går ned. 

Men det som plager meg mest er at nå har jeg et bryst i str B-C og et i str AA eller noe sånt. Skikkelig skeivt!

Jeg hadde gledet meg til å kunne gå ned til helsebutikken og levere inn protesene mine, (de sender brukte proteser til Romania eler noe sånt) og greit nok, det skal jeg også, men i tillegg må jeg få tilpasset nye proteser, for jeg kan ikke gå sånn som dette, det ser jo helt rart ut!

"Gi det litt tid til å sige på plass", sier de til meg, enda de ser at det er milevid forskjell! Greit nok, det vil kanskje sige litt, men hva hjelper det? Det blir jo ikke akkurat større for det! Om en uke skal jeg inn og snakke med kirurgen... lurer på om han fortsatt sier det samme som da jeg lå inne på sykehuset: "Slapp av, det vil se mye bedre ut når du får på deg en BH"! Da han sa det, hadde jeg BH på meg! *grrrr* Nå er jeg skikkelig sur, altså!

5 kommentarer

Tove

06.10.2011 kl.14:12

Uff ja, forstår deg godt. Ikke noe gøy i det hele tatt. Hadde gått litt bananas selv.

mimmimor

06.10.2011 kl.14:22

Så leit at det ikke ble ordentlig. Eller, det kan jo ennå "gå seg til", men ergelig hvis det ikke gjør det.

Vera Lynn

06.10.2011 kl.14:54

Uff dette var jo kjedelig.. Det skal bli interresant å høre hva kirurgen sier når du kommer tilbake!!

Solblom

06.10.2011 kl.15:43

Kan godt skjønne at dette er ergelig! Så har man gledet seg sånn, for det første. Og å gå rundt litt skeiv er jo ikke særlig gøy.. Håper du får noen gode og konstruktive svar fra kirurgen, og at de tar dine følelser på alvor oppi dette!

I gode og onde dager!

06.10.2011 kl.20:03

Lykke til håper du blir fornøyd til slutt.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits