Huff, lettere traumatisert...

Da jeg våknet i morges var jeg glad, for jeg hadde ikke vondt. Jeg var glad helt til jeg så at jeg lå i en pøl av blod og gørr! Hele framsiden av nattkjolen var tilgriset, og senga også.... Æsj! Det så nesten ut som jeg var blitt skutt i brystet!

Jeg kom meg på badet og fikk vasket bort alt griseriet, og det fortsatte bare å renne. Jeg er jo ikke dummere enn at jeg forsto at dette er sårvæske som skal ut. Selv om det var et sjokk å våkne sånn. Det var nok derfor det ikke var vondt, fordi mye av trykket var borte.

Siden det fortsatte å renne, gikk jeg til sykehuset og opp på avdelingen der jeg lå, og der fikk legen se på det. Og vet dere hva hun gjorde? Hun tok en steril saks, stakk den inn i såret og sprikte den ut! Så klemte hun ut masse seigt gørr, før hun tok fram den største sprøyten jeg har sett, og festet en slange på den. Dette fyllte hun med saltvann og puttet hele slangen inn i såret og spylte i vei. Ekkelt! Men hun fikk ut det meste tror jeg. Det var visst levret blod som var blitt flytende igjen sa hun..

Så nå er jeg full av superabsorberende bandasjer igjen og kan enda ikke dusje! Var liksom det jeg gledet meg til i dag. Det er snart to uker siden sist! Må nok bare fortsette med vaskekluter litt til ja... Og for sikkerhets skyld skal jeg spise penicillin en uke også, selv om det ikke var noe som tyder på infeksjon.

Huff... Nå er jeg lei...

6 kommentarer

deveny

07.10.2011 kl.10:30

Vet du jeg forstår deg så inderligt vel. Alt sammen.... kjempe kjipt......klemz Dev :-)))

muumimamma

07.10.2011 kl.10:32

deveny: ja med din sykehistorie er jammen ikke det rart! Du har jo vært gjennom utrolig mye, mye mer enn noen burde vært gjennom!

mimmimor

07.10.2011 kl.11:43

For en start på dagen! Tror du trenger en klem nå - herved oversendt. Håper dagen blir god fra nå og ut...

muumimamma

07.10.2011 kl.11:45

mimmimor:Det blir den sikkert :))takk for klemmen!

Kaptein Kaos

07.10.2011 kl.15:42

Huffda.. Kjedelig når blir litt ekstrastyr med slikt. Men håper helga blir fin. Klem :)

ibelieveinme

07.10.2011 kl.16:26

Lei?? Jeg hadde ikke rukket å bli lei! -Jeg skjønner ikke slike tøffinger som deg. Jeg hadde svimt av (både her og der), -og..ja, nei dette er noe jeg ikke hadde klart å gå gjennom. Så når du sier du er lei...jøje, så tøff blir jeg aldri.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits