Sykehuset igjen i morgen tidlig...

Jeg hadde ikke trodd det skulle bli så masse renning på sykehuset etter at jeg ble utskrevet, men tirsdag var jeg og fikk tappet sårvæske fra ryggen, torsdag fjernet de bandasjene, fredag våknet jeg og så ut som noen hadde skutt meg i brystet. Så da var det inn igjen og få spylt ut alt gørra som lå innunder det nye brystet. Gikk derfra med nye bandasjer igjen.. Og jeg har skiftet bandasjer hele helgen men det lekker enda.

I morgen tidlig skal jeg inn igjen og sjekke at det står bra til etter spylingen. Jeg vet ikke helt. Under "lappen" er brystet hardt og ømt, mulig det bare er hevelse, håper jo det da. Og boblen på ryggen er der igjen, må vel tappes igjen regner jeg med.

Og på torsdag er det tilbake til kirurgen igjen til kontroll... Sykehuset ser ut til å ha blitt mer eller mindre mitt andre hjem de siste par ukene...

Hva slags erfaring har du etter operasjoner? Mye styr og stress?

6 kommentarer

Tove

10.10.2011 kl.06:58

Har aldri hatt noen operasjon jeg. Heldige meg! ØNsker deg masse lykke til!

I gode og onde dager!

10.10.2011 kl.09:05

Jeg er operert noen ganger og tuiden etter kan nok være litt slitsom...

muumimamma

10.10.2011 kl.12:33

Siv`s blogg: Ja, jeg har også vært gjennom min del av operasjoner og rekonvalens, men dette er første gang jeg opplever det slik som dette.. mulig det er alderen som gjør det, at jeg var yngre og sprekere før har kanskje gjort sitt til å gjøre tiden etter operasjonene lettere vil jeg tro. Nå har det vært så mye de siste to årene, med flere operasjoner, cellegift, stråling, nerveskader og betennelser rundt i kroppen min... Det er vel kanskje naturlig at jeg opplever dette mye tyngre enn ved tidligere operasjoner..

deveny

10.10.2011 kl.20:41

Vet ikke hva jeg skal si.....kan vel bare si at jeg synes det er vondt at du sliter så.....klemz Dev :-)))

muumimamma

10.10.2011 kl.21:23

deveny: det er vel sikkert fordi jeg har hatt så store forhåpninger... Vil jeg tro...

Morline

10.10.2011 kl.22:10

Så leit og høre at det ikke går som forventet. Du som hadde så stor pågangsmot - kjenner jeg deg rett har du vel det enda, men kjedelig frem og tilbake på sykehuset. Det vet jeg alt om og vet det er utrolig slitsomt. Har lenge hatt sykehuset som mitt andre hjem og kjenner følelsen. Regner med det ender godt, men forstår deg så inderlig. Ønsker deg alt godt, holt motet oppe, tenker på deg mye klem

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits