Ikke for sent enda :)

Det er enda ikke for sent å melde seg på til å bli ukens blogg Gå inn HER og meld deg på eller nominer en blogg du liker :) Alle ukevinnere fram til desember er med i trekningen av en overraskelse i posten før jul :)

Jeg har lyst på nye spennende blogger å lese, og gjerne noen å anbefale til andre også. Og det er helt sikkert mange bloggere der ute som fortjener å bli trukket fram i lyset!

Kom igjen folkens! Meld dere på!

2 kommentarer

deveny

11.10.2011 kl.13:21

Stilligt tiltak du har gående her....klemz Dev :-)))

morline

11.10.2011 kl.22:36

Det er nok mange bblogger som fortjener en slik tittel - Skal gi en lyd når jeg kommer over en blogg som skiller seg ut ;) Stå på snuppa - knall bra tiltak ;)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits