Dyrt å være syk, gitt!

Jeg forstår det ikke, hva som gjør at varer på apoteket skal være så forbanna dyrt!  De siste to dagene har jeg vært på apoteket og handlet en salve, en rull silikon-teip,  en pakke bomullspads og 10 stykker  absorberende bandasjer for ømfintlig hud (jeg bruker to stk pr dag). Hele denne herligheten kom på ca 1100 kroner.

I forkant av dette har jeg også vært og kjøpt en rul med bred teip som jeg kan lime fast kompresser med, og noen andre absorberende greier som skal suge til seg alt som lekker ut av såret... Men huden min ble så sår av limen på dette at jeg måtte bytte til noe som ikke er så kraftig. Dette var ikke like dyrt da, men det ble noen hundrelapper av det..

Det er ganske horribelt at man skal måtte bruke tusenvis av kroner i uka etter operasjoner, bare på sårstell! Nå er sikkert ikke jeg blant de som er verst stelt med  sår som skal skiftes på, eller økonomisk sett heller... men tenk hvor mange som virkelig sliter med å få endene til å møtes, bare fordi de var så uheldige å bli syke!

8 kommentarer

deveny

11.10.2011 kl.11:57

Det er kjempe dyrt. Huske å ta vare på kvitteringene og trekk fra på skatten....klemz Dev :-)))

justinpain

11.10.2011 kl.11:59

Ja, det er dyrt, men gjør som deveny sier, ta vare på alle kvitteringene og trekk fra på skatten....de har ikke kuttet det ut enda...selv om de har lyst....det er en skam spør du meg.

11.10.2011 kl.12:02

Herregud!! Ja, det er dyrt! Begynner å bli USA-tendenser her dessverre... folk som har lite penger har ikke råd til å være syke eller ha helseproblemer i det hele tatt..!

Helt vilt at det lille kostet så mye!

Aina

11.10.2011 kl.12:05

Ja, det var altså jeg som prøvde å være anonym her, hehe! Glemte å legge inn url'en ;)

mimmimor

11.10.2011 kl.13:58

Ta nå vare på alt av kvitteringer, ned til den minste lille paracet og plasterbit, så skal du se at du kan trekke litt av på særskilte sykdomsfradrag (eller hva det nå heter). Jeg har brukt det da jenta mi var syk, fikk endatil godkjent parkeringsbilletter og statens kost- og kjøresatser, som er høyere enn de pasientreiser opererer med. Verdt å prøve :)

Lavkarbotips

11.10.2011 kl.17:32

det koster og være syk:-( Og jeg er enig med deg, det er helt utrolig at det skal koste så mye! Det de andre råder til her høres fornuftig ut, samle og trekke fra på skatten;-)

morline

11.10.2011 kl.22:34

Føler deg på den. Jeg har også hatt enorme kostnader på og være syk. Har du bedt legen om å lage en blå resept på sårutstyr? Jeg har frikort og fikk alt til sårstell på blå resept og dermed kunne jeg bare plukke det jeg trengte. Prøvde selv og trekke fra på selvangivelsen alle utgiftene og hvit resept, men det var ikke mye jeg fikk igjen for alt arbeidet med det og i forhold til totalsummen. Det er dyrt og være syk, selv i Norges land... Grøsser bare jeg tenker på hvordan det er å være syk i et annet land, som ikke har det regelverket, som Norge...

Mojita

12.10.2011 kl.08:19

Jeg hadde sykepleier som kom hjem til meg hver morgen og skiftet på såret da jeg hadde hatt keisersnitt som det satte seg betennelse i.

De hadde med seg alt av utstyr, og la også igjen masse til meg når jeg kunne gjøre det selv etterhvert.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits