Giveaway hos LivetsDatter :)

I anledning brystkreftsaken skal LivetsDatter ha giveaway hvor man kan vinne flotte gaveposer med spennende hudpleieprodukter oppi :) Du kommer dit ved å klikke på et av bildene!

      

Stikk innom davel, og meld deg på du også :)  Brystkreftsaken må da være en god sak å støtte... det vet jo jeg alt om, som selv er brystkreftpasient :)

5 kommentarer

deveny

12.10.2011 kl.18:59

Det er en viktig sak å støtte....klemz Dev :-)))

Tove

12.10.2011 kl.19:02

Vi kikker på det ja!

livetsdatter

13.10.2011 kl.10:43

Hei Mummimamma;)

Takk for deltakelse i min Give Away. Følg med for resultatet 28 oktober:) Takker også for din åpenhet, og ønsker deg lykke til! Mitt håp med GiveAwayen er å skape Awareness rundt aksjonen og forhåpentligvis mer kunnskap til folket og det kan jo også hende at noen som klikker seg inn på rosa-sidene, kjøper noe:)

Lykke, lykke til:)

muumimamma

13.10.2011 kl.10:53

livetsdatter: ja det håper jeg også. Selv har jeg fått meg en sløyfe og en brystnål som henger på vesken min :) min søster kjøpte en buketten med fløyten på til meg etter operasjonen, og min sønn kom med en vakker nål med masse rosa "diamanter" på :))

muumimamma

13.10.2011 kl.10:55

livetsdatter:Og med fløyten mente jeg selvsagt sløyfen... Dumme stavekontroll på mobilen...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits