Åh, så deilig!

I kveld har jeg dusjet for første gang på over to uker :)) noe så deilig!! Jeg satset på at de nye bandasjene med silikon/skum overflate holdt tett nok til at de ikke slipper såpevann og evt basselusker inn i såret som enda er åpent, og det tror jeg jammen de gjør :)))

For en forskjell fra å måtte vaske seg med vaskeklut og få hjelp til å vaske håret i vasken! Dette har jeg virkelig lengtet etter!! Som å komme til himmelen :))

Nå skal jeg krype opp i en deilig seng med rent sengetøy (gubbelille har byttet på sengen i kveld :) Må jo være våken når jeg skal på kontroll hos kirurgen i morgen tidlig.

God natt, kjære bloggvenn!

7 kommentarer

Strutsen

13.10.2011 kl.01:48

--:)--

morline

13.10.2011 kl.03:39

Høres fantastisk ut ;) Lykke til i morgen, håper det går bedre ,)

Mojita

13.10.2011 kl.10:11

Sikkert vanvittig deilig. Lykke til idag - tvi-tvi!

muumimamma

13.10.2011 kl.10:34

morline: takk :) jo, skikkelig deillig var det! Og det går jo framover, det gjør det. Og nå er tøylene slakket litt, jeg kan bruke armen så sant det ikke er vondt :)

muumimamma

13.10.2011 kl.10:37

Mojita: Takktakk :) var nesten like deilig å få tappet "boblen" bak på ryggen. Det var ganske mye sårvæske som hadde samlet seg der :)

Solblom

13.10.2011 kl.16:20

Deilig :) Hvordan går det med deg? g det skeive brystet? Håper det stadig bedrer seg!!

muumimamma

13.10.2011 kl.17:11

Solblom: Jeg er like skeiv enda, det vil ikke bli bedre før jeg er operert en gang eller to til...

har snakket med pasientombudet og fått time til samtale på tirsdag. Så kan han kirurgen bare sitte der på sin høye hest og fjase bort alt jeg sier og spør om så mye han vil. JEG er i allefall ikke interessert i å ikke bli tatt på alvor av en som ikke vil innrømme at han har gjort feil, selv om alle andre jeg har snakket med syns han har gjort et merkelig valg når han lager et halvt bryst og ikke legger inn protese. Han burde jo forstå at hvis jeg ville fortsette å bruke innlegg i BH'en hadde jeg aldri valgt rekonstruksjon. I stedet må jeg nå gjennom flere operasjoner for å rette på den operasjonen jeg allerede har tatt...

Men sånn ellers går det jo framover, Jeg bruker ikke smertestillende eller noe lenger :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits