Vil bare minne om...

Ukens blogg! I morgen vurderer jeg igjen påmeldte til ukens blogg. Det er ikke for sent å melde seg på enda. Din eller en annen blogg du nominerer kan bli ukens blogg hos meg, og får omtale med link til bloggen, og er samtidig med i trekningen om å få en overraskelse i posten før jul :)

Kom igjen, meld deg på, eller nominer en blogg du syns fortjener å bli trukket fram i lyset :) De som blir nominert/påmeldt vil bli vurdert hver uke, så det holder med å melde seg på en gang :) Jeg vil gjerne oppdage nye spennende blogger,  og håper på mange påmeldte etterhvert :)

Klikk deg inn HER for påmelding :)

Lykke til! Håper du får en like flott dag som her, med strålende solskinn og terrassevær så det holder :))

6 kommentarer

deveny

13.10.2011 kl.11:59

Linken din virker ikke....jeg kommer ikke inn.....klemz Dev :-)))

muumimamma

13.10.2011 kl.12:02

deveny: Prøv nå, nå skal den virke. Det var bare kommet et mellomrom for mye i linken :)

deveny

13.10.2011 kl.12:44

Jeg får det fortsatt ikke til.....mulig det er hos meg problemet ligger.....klemz Dev :-)))

muumimamma

13.10.2011 kl.12:48

deveny: Det var snodig. Mulig du kanskje må oppdatere siden eller noe. Det virker her nå :) Hvis det fortsatt ikke går, kan du jo bare lege igjen en nominasjon her da. Du er allerede blitt nominert av en annen blogger, så du trenger ikke gjøre noe med mindre du har en annen blogg å nominere :))

13.10.2011 kl.19:11

Jeg kommer heller ikke inn.

muumimamma

13.10.2011 kl.20:59

Anonym: meld deg på her i dette innlegget heller da, men legg igjen en link så jeg vet hvem du er :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits