Fantastisk frisk og god!

I dag har jeg shoppet meg en ny parfyme:) Det er kanskje litt vanskelig å beskrive duften, men jeg skal prøve:

Frisk, søt blomsterduft, veldig sommerlig og ren. Da jeg var på kafé med en venninne i dag, kom det stadig vekk en nydelig duft fra henne, og tilslutt måtte jeg spørre hvilken parfyme hun hadde på seg. Hun visste ikke hva den het, så hun tok meg med på parfymeriet og viste meg heller :) Jeg kjøpte den med en gang, og dette kommer nok til å bli en favoritt hos meg! Nå gjenstår det bare å se om gubbelille blir like begeistret :))

5 kommentarer

Aina

14.10.2011 kl.21:37

Så herlig! Jeg ELSKER gode dufter, og følelsen av å lukte godt :)

Har ikke luktet på den parfymen der, men jeg liker generelt lette dufter (får vondt i hodet av de tunge duftene..). Kan tenke meg du dufter av den nå ;D

muumimamma

14.10.2011 kl.21:45

Aina: det gjør jeg ja, og gubbelille syns den var kjempegod :)) og som jeg sa, frisk og lett :)

Jeg klarer heller ikke tunge parfymer, instant migrene og tung pust! Trikset er vel å finne en parfyme som du selv bare kjenner lukten av i 10-15 minutter etter at du har tatt den på. Henger lukten i nesen lenger enn det så passer man den sannsynligvis ikke :)

Aina

14.10.2011 kl.22:04

Så bra gubben også liker :)

Jo, det er greia - men da hender det jeg spruter på litt ekstra. Det kan man heldigvis med lettere dufter - uten at det plager vettet av andre på f.eks bussen man sitter på :D

Jane Mysen

15.10.2011 kl.15:32

Jeg hadde en yndlingsparfyme, brukte den i flere år, før jeg ble allergisk mot den. Har ikke funnet noen ny - skal jammen kikke innom parfymeriet neste gang jeg er på Gran :)

Morline

16.10.2011 kl.01:57

Jeg har prøvd flere parfymer og har vel stående en tre fire stykker, men faller alltid tilbake på Tresor - Nå har jeg John Paul, Becham og Dolce Gambara - De er alle gode dufter til meg, men...Skal prøve den duften neste gang jeg er innom en slik butikk ;)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits