Lavkarbo brød på Rimi

I går handlet vi på Rimi, og der fant jeg plutselig et lavkarbo brød! Dette måtte jo prøves, så jeg kjøpte det.

Og det smakte godt! Som et vanlig grovbrød egentlig :)

Næringsinnhold:

Har du prøvd dette brødet? Hva er din erfaring med det, bort sett fra at det smaker godt?

6 kommentarer

justinpain

16.10.2011 kl.16:11

Har ikke smakt dette, for jeg har ingen Rimi butikker i umiddelbar nærhet , men dette må jo prøves så jeg får lete etter nærmeste Rimibutikk da, har smakt Fedon Lindberg sitt som de selger på Rema. Tusen takk for tipset!!

Tove

16.10.2011 kl.16:14

Spennende da. Det må jeg prøve. Jeg er jo sterk tilhenger av Lavkarbo.

Izayoi

16.10.2011 kl.19:41

merkelig med hvetemel i lavkarbo brød egentlig. Har ikke testet, og kommer nok ikke til å teste det heller. Det brødet jeg har laget har vel 1 karbo pr skive og ikke 7,6 :)

muumimamma

16.10.2011 kl.20:01

Lita: ja, litt merkelig, men det er vel kanskje laget md tanke på de som ikke spiser ketogent. Jeg kommer til å ta en skive til frokost av det og muligens en til kvelds. Så kan jeg holde meg unna brød resten av dagen. Men dette smaker brød og har konsistens som brød, DET syns jeg er bra! Jeg har også laget brød uten hvetemel som er godt, men det er ikke helt som vanlig brød da :)

Thomas

26.04.2012 kl.10:22

Jeg har lest et sted at man bare skal telle Sukkerartede karbohydrater. Stemmer ikke dette? Dersom det skulle stemme er jo dette brødet glimrende :p

muumimamma

26.04.2012 kl.13:42

Thomas: Jo, sukkerarter er visst fy, og sukkerakloholer er bra :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits