Denne ukens blogg, blir det deg?

To bloggere er hittil med i trekningen om en overraskelse i posten i desember. Vil du være med også? Meld deg på ved å legge igjen en link til bloggen din som kommentar, så har du også muligheten til å være blant de som er med i trekningen. Evt link til en blogg du liker, som fortjener å trekkes fram i lyset med en omtale :)

Alle ukens blogger fram til desember har mulighet til å vinne. Og alle som er påmeldt har mulighet til å bli ukens blogg :)

Så kom igjen og meld deg på! Den som intet våger, intet vinner! Lykke til!

4 kommentarer

Kristine

19.10.2011 kl.15:18

Jeg vil gjerne bli med, men jeg og søstra mi er ikke så mye på bloggen vår, og det er ikke så mange som leser den, men vi har veldig lyst. :D Ville blitt veldig glad :P

muumimamma

19.10.2011 kl.15:42

Kristine: Klart du kan være med :) Her kommer det ikke an på hvor mange som leser, eller hvor ofte man skriver :)

Rebecca

20.10.2011 kl.12:07

Jeg har lyst til å bli med :)

muumimamma

20.10.2011 kl.13:10

Rebecca: Notert :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits