Har du smakt denne?

I går var vi på butikken og handlet, og min kjære gubbelille fikk øye på disse nye nøttekubene til Polly. Vi har jo begge sett reklamen på tv, og siklet litt ekstra når den vises på tv. Vi liker nemlig begge f.eks knekk, krokan og brente mandler og sånt.

Jippi! Rett hjem og smake! Og ja, selv om jeg er på lavkarbo, unnet jeg meg EN kube! Gubbelille først og meg etterpå.... Han syns det var kjempegodt! Og jeg gledet meg som en unge til å smake! Så forventningene var høye da jeg puttet den i munnen, og det smakte nydelig! ....helt til jeg tygget den! Fysj og fysj, jeg holdt på å brekke meg! Smaken av søt knekk og gørrsalte peanøtter var alldeles grusom sammen! Jeg klarte ikke å svelge en liten bit engang. Spyttet det ut og skylte munnen for å bli kvitt den vemmelige smaken... Dette skal hvertfall ikke JEG smake flere ganger!

Har du prøvd det? Hva syns du om det?

9 kommentarer

deveny

20.10.2011 kl.19:26

Jeg har ikke prøvd, og kan ikke si at din beskrivelse gjør at produktet frister....klemz Dev :-)))

I gode og onde dager!

20.10.2011 kl.19:59

Høres ikke særlig fristende ut nei..

Aina

20.10.2011 kl.20:13

Har ikke prøvd den, men skal prøve! Når jeg ser nytt potetgull, snop av alle mulige salg, tyggegummi og "you name it" må jeg alltid prøve det ;) Mye kjøper jeg ikke igjen, men alt nytt må smakes på :D

muumimamma

20.10.2011 kl.20:26

deveny: men ikke glem at gubben syns det var helt nydelig da :)

muumimamma

20.10.2011 kl.20:27

Siv`s blogg: i allefall ikke etter min smak, mens gubben derimot har spist opp hele posen alene, og spiser gjerne mer :)

muumimamma

20.10.2011 kl.20:30

Aina: det er rette innstillingen ja! Sånn er jeg også :) godt du ikke lar deg skremme av min heller negative omtale, hehe!

Aina

20.10.2011 kl.21:41

Jeg lar ikke andres vurdering av noe (eller noen) påvirke meg lenger. Vil finne ut av ting (mennesker) selv ;)

Vigdis

21.10.2011 kl.14:36

hihi...nei jeg har ikke smakt på den men jeg liker søtt og salt jeg da.

Mulig jeg kommer til å smake om noen kjøper den :)

Morline

21.10.2011 kl.19:08

Tror ikke jeg kommer til og kjøpe den, er vist lettpåvirkelig av dine kommentarer hehe - Nå har det seg slik at jeg liker brente mandler, peanøtter og sjokolade, men liker det helst vær for seg, så derfor lar jeg meg ikke friste. Med din opplevelse, så gjør jeg det i alle fall ikke ,)))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits