Brasilliansk mat, høres digg ut!

I dag er ingen unger hjemme, så jeg har rett og slett bestillt bord på en brasilliansk grillbar! Jeg og gubbelille skal ut og spise en deilig middag sammen. Og jeg aner ikke hva de har der, for menyen endres hver uke, alt etter hvilke råvarer det er sesong for og hva de får tak i. Men jeg syns hun nevnte noe om hjort... Høres digg ut!

Denne restauranten var med på Hellstrøm rydder opp, og har blitt kjempepopulær etterpå, så jeg er bare glad vi fikk bestillt bord der :))

Tror det blir treretters, så i kveld lar jeg lavkarbo være lavkarbo, for jeg skal kose meg!!

Håper du også får en flott kveld! Blogges!

4 kommentarer

Solkro

22.10.2011 kl.18:33

Hei det høres spennende ut,jeg var på indisk tandoori i Sandnes i går kveld og det var bare å anbefale. Det er virkelig kjekt å smake på nye retter og smaker. Lykke til du får gi tilbake melding om hvordan det var:)

muumimamma

22.10.2011 kl.18:39

Solkro: ja det kommer nok et aldri så lite refrat fra nabobyen i kveld, tenker jeg :)

justinpain

22.10.2011 kl.19:22

Spennende, kose deg masse:-))

muumimamma

22.10.2011 kl.19:24

justinpain: gjett om!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits