Jepp! Brasilliansk er godt!

Da vi kom inn ble vi tatt godt imot og fikk et bord med gode myke skinnstoler, noe som passer min nyopererte rygg bra! De andre bordene hadde nemlig stoler med trerygger. Da vi hadde satt oss, kom servitøren uppfordret med ventebrød og hvitløkssmør, og en stor karaffel isvann, før vi fikk menyen. Og jeg spiste en halv skive uten det ekle hvitløkssmøret. ( jeg kan ikke fordra hvitløk altså...) Deilig brød, type lyst med havsalt på :)

Vi bestillte treretters med kjøtt, og fikk servert følgende:

Forrett: grillet scampi med chili og lime på en bitteliten skive med pesto. Kjempegodt!

Hovedrett: grillet entrecôte på brasiliansk vis med pesto, grillet aubergine og grønne bønner med villris til. Biffen var diger, og veldig mør og det smakte fortreffelig, selv om det var litt fargeløst :) Og ja, jeg spiste ris i dag for første gang siden august :) Ellers var faktisk mesteparten av maten ganske lavkarbovennlig :)

Dessert: karamellpudding med en smaksbombe av en saus på! Det er første gang jeg har smakt karamellpudding med bærsaus på, men det var faktisk utrolig friskt og godt! Og peppermyntebladet på toppen ga en ekstra spiss på det hele :)

Innkludert en brus til gubben og tips til servitøren kom hele herligheten på 850 kroner. Ikke så verst det syns jeg, for treretters middag og kjempegod service :)) Det var absolutt verd pengene, og er du på tur til Stavanger en gang kan en tur innom Samba Grill absolutt anbefales!

9 kommentarer

RagnaRock

22.10.2011 kl.22:40

Åh, det hørtes deilig ut! Fikk lyst på biff nå... Men thai-maten gubben lagde i dag var ikke så verst, heller! :D

justinpain

22.10.2011 kl.23:52

Høres ut som dere har kost dere masse:-)) Fikk også lyst på biff nå....men det får vente til en annen dag.

morline

23.10.2011 kl.01:27

Ble sulten igjen ;) Så kjekt at dere fikk en slik fin opplevelse og stund sammen. Kan tenke meg dere koste dere. Dere er egentlig flink til å gjøre ting sammen, eller sannsynligheten for at det var din ide', er vel ganske stor, ut i fra blogg innlegget for en stund siden ;) Feiret dere noe? - klem

muumimamma

23.10.2011 kl.01:58

morline: hehe, nei, ikke annet enn at vi hadde barnefri og muligheten til å gå ut og kose oss :))

morline

23.10.2011 kl.04:52

Grip dagen - og mulighetene og det hørtes ut som en vellykket dag - håper det går fremover med deg ;) hils din kjøre - nattaklem

juveke

23.10.2011 kl.13:26

Det hørtes ut som en deilig kveld. Og ikke minst en deilig middag ;)

Ha en riktig så kos søndag :)

Lavkarbotips

23.10.2011 kl.16:07

Høres helt nydelig ut:-) Når du sier samba grill, da kjenner jeg det stedet igjen ifra Hellstrøm Rydder Opp. Stemmer ikke det? Jeg er nesten sikker på det altså, og det er sikkert utrolig god mat der, det hørest iallefall himmelsk ut! :-)

Solkro

23.10.2011 kl.18:36

Hørtes kjempegodt ut den skal prøves ut neste gang vi skal ut å spise:)

muumimamma

23.10.2011 kl.19:32

lavkarbotips: jupp, det stemmer :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits