Søndagsplan

I dag har jeg sovet NESTEN lenge :) Våkna i titida og ble liggende og vente et kvarters tid på at gubbelille skulle bli ferdig på badet.  Det er utrolig hvor tissetrengt man kan bli når man venter på å få komme seg på badet!

Vel, jeg fikk i allefall kommet meg inn der og gjort det som trengs en tidlig morgenstund, før gubben måtte trå til og hjelpe til med sårstell på ryggen. Ække enkelt å få til sånt på egenhånd liksom. Så nå er sårene renset, og ny teip satt på. Alt bare velstand :)

Vi skal i selskap hos min søster i dag, min lille niese ble 7 år i går, og sånt må jo feires, må vite :)) Så nå er presangen klar, og snart vi også. Jeg er ærlig talt ikke helt sikker på hva som passer for en 7-åring,  det begynner å bli en stund siden mine var der liksom. Men jeg har nå kjøpt litt forskjellig og håper det faller i smak. Et sett med sånne blåsepenner og en svær blokk med tegnepapir, og en liten sminkepung med parfyme og lipgloss i, satser på at det blir bra :)

Og tenk, i dag har jeg rett og slett klart å vaske håret helt uten hjelp! For første gang på 4 uker! Mulig at det kanskje ikke er så stort, men for meg er det det. Når man har forkalkninger og betennelser i skuldrene, og i tillegg er operert både foran og bak på den ene siden, da er det faktisk ganske vanskelig å bevege armen, da særlig den venstre for min del, over skulderhøyde. Jeg fikk vel ikke det til nå heller, egentlig, men fant ut at hvis jeg vasker det i vasken, og hviler venstre albue på vasken mens jeg holder dusjhodet med høyra (Ja, dusjhodet rekker bort til vasken , for badet vårt er knøttlite!), da klarer jeg å vaske med venstrehånda hvis jeg holder armen i en stilling mens jeg vrir hodet fram og tilbake.... merkelig teknikk kanskje, men det funket! Og da slipper jeg å være så avhengig av andre for å få gjort sånt! Jeg får det nemlig ikke til i dusjen, for da har jeg ikke støtte for armene.., så dette gledet meg virkelig :))

Var forresten hos frisøren på fredag, og klippet vekk masse hår! Jeg hadde jo et visst håp om at krøllene forsvant, men jeg fikk ikke sett om det "virket" før nå, for frisøren hadde masse dilldal i håret og strekte det etter alle kunstens regler... Men det virket ikke. Krøllene har visst kommet for å bli ser det ut for. Men det er rart med det, man venner seg til det meste, selv det man ikke liker. Jeg begynner å venne meg til krøllene mine, selv om jeg ikke kan fordra dem, men det hender enda at jeg skvetter litt når jeg ser meg selv i speilet, det må jeg innrømme.. Men men, jeg skal vel alltids klare å leve med dem, det er en liten pris å betale for å bli frisk, når alt kommer til alt :))

2 kommentarer

Lavkarbotips

23.10.2011 kl.16:10

Jeg skjønner godt følelsen din jeg, og at man har lyst til å klare selv. Det er et herk å ikke klare å vaske seg selv altså.... Jeg skadet hånden min på jobb for noen år tilbake, jeg måtte sy og kunne ikke ha vann på den. Jeg måtte ha hjelp i flere uker jeg, fra min kjære da jeg skulle dusje. Var jo mye tyngre da, så jeg hadde store problemer med å få til å vaske den store kroppen min med en hånd. Måtte ha hjelp, og jeg likte det ikke. Var super glad da jeg endelig klarte, og kunne gjøre det selv igjen:-) Det er jo en ting man vil klare selv:-)

morline

24.10.2011 kl.01:56

Du har nå alltid vert damo som skal klare det selv - sta som du er ;:) Flott du klarer utfordringene og flott du tar i mot hjelp ;) - Krøller eller ei, vi elsker våres børn ,) Du får venne deg til de og prøve og se fordelene ;) Du for legge ut et bilde eller sende ett så jeg får se hvor fin du er blitt ;) klem

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits