TV-kvelden på TV-Norge

Benket foran TV er det i kveld TV Norge som gjelder, med Alt for Norge og Åndenes makt :)

Så nå koser jeg meg med flæskesvor, makademianøtter og vannflaska mi :)) Herlig tilværelse!

6 kommentarer

justinpain

23.10.2011 kl.20:39

Høres ut som en koselig kveld du har foran deg:-) Ha en fin kveld. Her er det film på menyen i kveld, etter at jeg har fått de to minste i seng.

Solkro

23.10.2011 kl.21:03

Det hørtes ut som meg for en måneds tid siden men klarer ikke helt å holde meg til lavkarbo selv om jeg vet det virker.vanskelig å holde motivasjonen oppe.Du er jammen meg god synes jeg.

RagnaRock

23.10.2011 kl.21:05

Alt for Norge er fantastisk! :D

muumimamma

23.10.2011 kl.21:16

Solkro: denne helga har jeg tillatt meg litt høykarbo, siden vi spiste ute i går og var i selskap i dag. Men i morgen er det på'an igjen :) står litt stille nå, men det tror jeg har mye med at kroppen min prøver å komme seg etter alt den har vært gjennom i det siste. Før operasjonen gikk jeg ned 7,5 kilo :)) det fortsetter nok snart vil jeg tro :)

harmonica

23.10.2011 kl.22:36

Du er superflink! Stå på Muumimamma!!! Her har TV`n vært avslått i kveld. Deilig med TV fri. Spilt musikk mens alle igrunn har puslet med sitt.. Selv har jeg pakket og forberedt meg til langtur igjen. Så blir nok litt pause fra meg og bloggingen en tid nå. Fortsatt lykke til med lavkarbo-dietten.

morline

24.10.2011 kl.01:57

Man må kunne unne seg noe ekstra kos i blandt - man lever bare en gang - Høres ut som du har en koselig kveld i vente ;) klem

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits