*urk* Dumme telenor!

På fredag formiddag sluttet plutselig fasttelefonen å virke. Ingen kunne ringe inn til oss, og når vi prøvde å ringe ut, viste det bare "FEIL" i displayet på telefonen. Jeg ringte dem med mobilen, og kom til en automatisk telefonting som sa at det var oppstått en større teknisk feil i vårt område, men at teknikerne var i gang med å rette feilen. OK, greit nok..

Lørdag brukte vi ike telefonen, men søndag virket den enda ikke, og jeg prøvde å ringe igjen til dem. Jeg kom til samme stemme som fortalte det samme som sist, men nå hadde de lagt til at feilen skulle være rettet i løpet av morgendagen.

Jaha, da får vi bare vente til morgendagen da, tenkte jeg. Og jess! Jeg testet telefonen i går i titiden på formiddagen, og den virket! Trodde jeg... for det var nok bare et lite øyeblikk. resten av dagen virket den nemlig ikke, og jeg ringte kundeservice igjen, og denne gangen sa stemmen at det har vært en større teknisk feil, men denne er nå rettet. Videre fikk jeg faktisk snakke med en kundekonsulent, som kunne fortelle at dette stemte, men det var oppstått enda en feil i en sentral, men det skulle være i orden innen klokken 18.00.

Da jeg testet telefonen klokken 17.00 virket den igjen, og jeg slo meg til ro med det, helt til jeg skulle ringe min datter og få henne hjem i nitiden på kvelden. Da var telefonen død igjen!! Og kundesenteret stengt!

I dag har jeg ringt dem igjen og snakket med en mann. Han forteller at joda, den andre feilen var blitt rettet, men det er oppstått ENDA en feil i samme sentral, og de venter på deler og feilen skal være rettet innen klokken 16.00!!

Hva gir dere meg?? Jeg blir snart gal av telenor!  Nå har vi vært uten fasttelefon siden fredag formiddag, og nå er det tirsdag. Takke meg til mobiltelefon! Men av og til er det nå uansett godt å ha fasttelefon også da, hadde den bare virket! Skal bli spennende å se om det oppstår enda flere feil, eller om de faktisk klarer å få det til denne gangen!!

7 kommentarer

Solkro

25.10.2011 kl.11:32

Huffda sånn er bare så irriterende, vi som bor er mitt i villmarken som jeg pleier å si er heller ikke utskjemt når det gjelder tlf. Dårlig nett og dårlig dekning er bare for bokstaven men sånn er det nå.Håper du har en fin tirsdag nå skal jeg ut på kaffebesøk:)

deveny

25.10.2011 kl.11:36

Telenor er et eget dyr som gjør akkurat hva de selv vil....det er min mening....om saken....klemz Dev :-)))

Vigdis

25.10.2011 kl.11:56

alt som har noe med signaler som skal sendes hit og dit kan kræsje...vi mistet telio og nexgentel,problemet er at vi har bredbånd noe som skal være så fint og flott''kremt''

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg kontaktet nextgentel før de fant ut av feilen og den lå ikke hos meg for å si det sånn...i tillegg så må man betale regning på telefon og internett når man ikke hadde det....

muumimamma

25.10.2011 kl.12:00

hustrua: Ja, nå var det visst ikke signalene som kræsja her, men delene i sentralen. En etter en tydeligvis. Vi har også NextGenTel på bredbånd, men har egentlig aldri hatt særlig problemer med dem. Greit nok at hastigheten kan variere litt, men det har vel kanskje litt med hvor mye trafikk det er på en gang, så stort sett er vi ganske fornøyde med dem :)

vigdis

25.10.2011 kl.13:39

om vi snakker hastighet ,så skulle den øke men i stedet så ble den helt borte og de mente at det måtte være min feil,men jeg hadde bare takket ja til deres tilbud om et raskere bredbånd.

Telenor har jo hatt litt trøbbel før også .

muumimamma

25.10.2011 kl.13:42

vigdis: Ja, nå virker telefonen igjen her, etter 4 døgn... så gjenstår det bare å se hvor lenge det varer..

Morline

26.10.2011 kl.22:23

Alle berørte kunder burde fått reduksjon i prisen om ikke annet - Kan lett bli både irritert og frustrert over slikt!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits