Muumimamma, Hvorfor det?

Etter oppfordringer fra både den ene og andre kanten, kan jeg godt forklare min bruk av navnet Muumimamma som bloggnavn.

I utgangspunktet hadde jeg bestemt meg for å bruke Mummimamma, siden Mummi er litt norskere enn Muumi..  Jeg er jo som en mummimamma, litt rund på midten, en skokk med unger, og en forkjærlighet for vesker, så navnet passet meg perfekt. I tillegg har jeg jo alltid likt mummiene da, må det jo sies.

Men, så var det dette med de to u'ene da. Jeg har nemlig en venninne som er finsk, og hun trodde ut fra nicket at jeg var en bestemor! For det er nemlig det mummimamma betyr på finsk. Bestemor! Da jeg forklarte henne at det var mammaen til mummitrollet jeg snakket om, sa hun bare: Aaaah! Muumimamma! Og siden har det vært muumimamma på meg. Jeg er jo ikke bestemor, og har heller ingen planer om å bli det. Men den dagen jeg først blir det, ja da kan det hende jeg bytter til mummimamma :)

Det var altså historien om mitt bloggnavn, hva er historien bak ditt?

9 kommentarer

deveny

25.10.2011 kl.11:41

Klart du blir bestemor på et tidspunkt med en skokk av unger, men ikke nå....fin bakgrunn for ditt bloggnavn....klemz Dev :-)))

Mittfristed

25.10.2011 kl.11:46

Hei :) Jeg er veldig ny her og det å velge bloggnavn er ikke enkelt, syns jeg. Men, valget ditt er jo søtt da :)

Jeg valgte til slutt å kalle min blogg for mittfristed fordi det er akkurat det jeg vil det skal være. Et sted hvor jeg absolutt kan være fri og meg selv for en stund.

Ha en fin dag!

muumimamma

25.10.2011 kl.11:51

deveny: ja, unger har jeg nok av, jeg har jo 4 stykker, men selv om jeg har to voksne barn, håper jeg å ikke bli bestemor enda på noen år. Jeg vil gjerne at de skal få tid til å være unge en stund til før de får sånne forpliktelser. Det er tross alt ikke noen vei tilbake når de først er blitt foreldre :)

Aina

25.10.2011 kl.11:51

Interessant å lese historien bak :)

Apropos rund.. Det var ei dame jeg snakka med for noen år siden. Hun var litt rund, men ikke tjukk. Men hun kom inn på at hun var rund, og at noen hadde sagt hun var tjukk, og da sa hun følgende:

"Mange ser på meg som tjukk. Jeg er ikke tjukk, jeg er barnevennlig. Myk og god, og har ingen skarpe kanter de kan skade seg på!" Den likte jeg! ;D

muumimamma

25.10.2011 kl.11:57

Mittfristed: Hei, og en fin dag til deg også :)) Mittfristed høres jo ut til å være et veldig passende navn på din blogg :) Selve bloggen min heter jo Muumi resort, og et resort er vel nesten det samme, et fristed hvor man kan slappe av og nyte tilværelsen :)

muumimamma

25.10.2011 kl.11:57

Aina: Haha, det var jo nesten genialt!

Aina

25.10.2011 kl.12:39

Ja, den var så genial at den festa seg i meg - og har vært med meg siden! ;)

fembarnsmamma

25.10.2011 kl.12:53

Jeg har jo fem barn.... derfor fembarnsmamma=) Og bloggen min handler jo om mitt liv med fem barn:)

Ditt bloggnavn er jo såååå koselig;)

Lavkarbotips

25.10.2011 kl.13:16

Jeg synest det er utrolig artig og koselig bloggnavn du har:-) Jeg skjønte med en gang hvorfor, da jeg leste "presentasjonen" om deg oppe til høyre for lenge siden:-) Mitt er jo Lavkarbotips, og det er nok pga at bloggen min handler om Lavkarbo:-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits