Tørr, tørrere, tørrest...

Jeg føler meg rimelig tørr for tiden... som en ørken kanskje?

Det er akkurat som hele hjernen har tørket inn, jeg klarer ikke å komme på noe fornuftig å blogge om akkurat nå.. Og ikke klarer jeg å finne noe fornuftig å kommentere andres innlegg med heller. Jeg leser blogger i alle varianter, for å se om jeg kan bli litt inspirert, men det virker ikke som det er helt meningen at jeg skal blogge om noe akkurat nå.Noen som kjenner igjen følelsen? Eller kanskje en eller annen der ute i vårt langstrakte land har noen gode ideer til meg på hva jeg kan blogge om? Idekassa mi er tom!

Jeg må bare beklage at jeg ikke har svart på kommentarer, eller kommentert på andres innlegg selv om jeg har lest. Det er rett og slett fordi jeg vet ikke hva jeg skal si for noe.... ganske ekkelt å være så tom egentlig! Sorry... jeg håper å få vannet røttene litt og være litt mer virksom i hodet mitt ganske snart :)

(bildene har jeg googlet meg fram til altså, det er ikke jeg som har tatt dem..)

4 kommentarer

Kaptein Kaos

27.10.2011 kl.00:00

God beskrivelse! For kjenner meg veldig igjen i perioder.. som nå. :)

Morline

27.10.2011 kl.03:38

hehe - jeg forstår ingenting ;) Har så mye jeg vil fortelle og skrive om at det bobler over, og jeg ser heller ingen slutt ;) Skrivesperre forstår jeg, men det å ikke ha noe og skrive om er for meg helt ubegripelig - men så har du vert mye flinkere enn meg til å blogge og har skrevet så mye utrolig flotte innlegg. Jeg er sikker på at du har mye mer og skrive om, mye som enda ikke er fortalt og med din kreativitet, så kommer du tilbake med full styrke - Det bare vet jeg ;) Bare det at du har skrevet dette innlegget uten egentlig å ha noe å si, sier vel sitt hehe - Kanskje du bare trenger en bitte liten pause?

muumimamma

27.10.2011 kl.08:22

Morline: jo det er vel en form for skrivesperre, men akkurat nå har jeg fantasisperre også.. ganske vemmelig. Heg får tenke godt etter og se om det dukker opp noe lurt..

mimmimor

27.10.2011 kl.19:36

Til å være tom, har du fått beskrevet det på en veldig flott måte, med mange gode ord :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits