I mangel på noe mer spennende - digg lavkarbomiddag :)

Jeg fant på en lur middag i dag (som jeg selvfølgelig klarte å spise opp før jeg kom på at jeg burde tatt bilde!

Men uansett:
Man tager to bifftomater og skjærer av et lokk på stilk-enden. Grav ut innmaten (jeg kastet det bare) og sett tomatene i en ildfast form.

En kvart rødløk og en skive sellerirot kuttes i små terninger og stekes i smør sammen med 1/4 pakke kyllingkjøttdeig. Krydre etter smak, jeg brukte merian, salvie, kyllingkrydder og chilipulver. Når det er gjennomstekt helles en skvett fløte over, kokes inn litt og så fylles det i tomatene. Oppå dette la jeg en skive gorgonzola og litt revet jarlsbergost.

I ovnen på 200 grader til osten er gyllen. Nammenam dette var godt!!

Beklager at jeg ikke hadde noe bilde...
Men her har jeg googlet noe som er ganske likt :))

8 kommentarer

fridakj99

27.10.2011 kl.20:13

Fin blogg!
hørtes godt ut :))

Solkro

27.10.2011 kl.20:31

Hei

Jeg må nok motivere meg for å klare en lavkarbo livsstil. Jeg klarte 2 måneder og tok av 5 kilo så stod jeg liksom helt stille og da gikk det galt. Men jeg skal nok klare å redusere sukker og stivelse i mitt kosthold.De tomatene så jo knallgode ut ,det er litt av trikset at maten skal smake godt.

muumimamma

27.10.2011 kl.20:32

Sarah Mellingen Kommen: Takktakk, det smakte skikkelig godt :))

muumimamma

27.10.2011 kl.20:35

Solkro: jeg har gått ned 7,5 kg, og stått stille en mnd nå. Men jeg tror det har litt med operasjoner og sånt. Jeg har spist lavkarbo hele tiden, og fortsetter med det. Etterhvert må det vel fortsette å gå nedover :)

muumimamma

27.10.2011 kl.20:59

fridakj99: takk for det :)

sisselsays

28.10.2011 kl.15:25

Det der høres skikkelig godt ut! Jeg holder ikke streng lavkarbodiett, men delvis. Jeg synes stadig jeg kommer i situasjoner når det ikke er mulig pga at jeg ikke skal fornerme noen. Kan ikke gå i besøk og bare spise pålegg. Kan ikke nekte å smake kake når noen har stått på å bakt til besøk. Men hjemme gjør jeg som jeg vil, og denne tomatretten skal jeg lage!

muumimamma

28.10.2011 kl.15:38

sisselsays: lykke til! Jeg syns i allefall det smakte ypperlig!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits