Hva er det egentlig...?

Jeg har et spørsmål til deg: Hvilken type innlegg er det egentlig som fenger deg som bloggleser?

Jeg ser det er veldig mange typer blogger rundt om, med mange forskjellige typer innlegg. Det kan være mat, sminke, familie, outfit, interiør og masse masse annet.  Jeg ser ut fra statistikken på min blogg at det går veldig opp og ned fra dag til dag. Så det burde jo tyde på at noe av det jeg legger ut er veldig interessant, mens andre ting ikke fenger i det hele tatt. 

Hva liker du å lese?  Er det noe jeg burde skrive mer eller mindre om?

Ønsker deg en fantastisk helg!8 kommentarer

Solkro

28.10.2011 kl.15:14

Du er akkurat en slik blogg jeg liker å lese .Litt om hvert,noe seriøst noe humor, mat , interiør , klær, aktuelle temaer. Men jeg liker ikke så veldig å lese om sykdom og vondter hver eneste dag fra samme blogg, når det er sagt er det lov å klage når det blir mye.Det er vel sånn at noen trenger det også. Og jeg liker se alle de fine bildene bloggerene legger ut synes de er veldig flinke:)

muumimamma

28.10.2011 kl.15:28

Solkro: Så kjekt å høre! Jeg prøver jo å variere sånn at det skal være litt for enhver smak :) sånn sykdomsgreier prøver jeg stort sett å styre unna, men i det siste har jeg vært så frustrert over behandlingen min at jeg bare måtte skrive om det. Men ikke hver dag såklart, bare nok til å få ut frustrasjonen og se at det ikke bare er meg som syns at jeg har fått litt slett behandling.

frasoloppgangtilsolnedgang

28.10.2011 kl.15:56

Trening, reiser, mat, hverdag er noe av det jeg liker å lese :) Har egentlig ikke så mange ting jeg ikke liker å lese om.

Lavkarbotips

28.10.2011 kl.15:57

Jeg liker bloggen din veldig godt, og er innom hve eneste dag stort sett. Selv om jeg kan være dårlig på å legge spor fra meg.... Jeg liker at du skriver om sykdom og problemer også jeg, fint og lese andres historier. Men også det at du kan bruke bloggen som en slags "terapi" er jo bra. Man kan få ut mye gruffe på den måten:-) Du har vært igjennom mye, og forstår at du trenger å få det ut. Liker å lese om det meste jeg, men outfit og den typen ting er jeg ikke så intressert i... Det blir litt sånn "fjortis" for meg:-P

muumimamma

28.10.2011 kl.16:33

lavkarbotips:Så kjekt å høre :) din blogg er også en av mine absolutte favoritter som jeg bare må innom hver dag :)

Lavkarbotips

28.10.2011 kl.17:37

Vi følger hverandre og det er hyggelig:-) Håper du og dine får en ordentlig god helg:-)

senoritaen

29.10.2011 kl.03:13

Høres ut som du allerede gjør en veldig god jobb :-)

muumimamma

29.10.2011 kl.10:18

senoritaen:Takk for det :)) man kan jo lure av og til når man ser at noen dager er besøkstallet omtrent lik null

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits