Flotte fremmede ungdommer!

I går kveld, litt før tolv ringte mobilen min. Det var min kjære sønn som ringte. Han var hos kjæresten og hadde mistet siste ordinære buss hjem, og lurte på om jeg kunne hente han. Han hadde ikke penger til å ta nattbussen, og flexikortet funker ikke på nattbuss. Utrolig gøy å måtte kjøre ut så sent bare fordi han ikke har passet tiden. 

Ok... jeg kjørte ut, og da jeg endelig kom ut til området der han var, fant jeg ut at mobilen min lå igjen hjemme. Det passet jo bra, siden jeg kun vet hvilket område hun bor i, men ikke hvilken gate eller hvilket hus! Tidligere har jeg hentet han ved en skole i området, men hva hjelper det? Hun bor jo ikke på skolen, såpass forsto jo jeg også. Jeg hadde altså ikke mobil, og kunne ikke ringe han og si fra at jeg var der. ikke kunne han ringe meg og spørre hvor jeg ble av heller. Så jeg stillte meg i et busstopp nedenfor skolen og ventet. Flere personer som gikk forbi ble spurt om de kjente henne og viste hvor hun bodde, men ingen visste noe. Til slutt bestemte jeg meg for å lete etter en bensinstasjon eller noe og låne en telefon.

På veien så jeg tre ungdommer stående på en bussholdeplass og vente på nattbussen. Jeg tok en sjanse og stoppet og spurte om de visste hvem kjæresten hans er.. Nei, det visste de ikke. Men de lurte på om jeg skulle til sentrum? Beklager, sa jeg, jeg skal hente sønnen min hos kjæresten hans, og jeg vet ikke hvor hun bor. Og siden jeg har glemt mobilen hjemme får jeg ikke ringt heller så jeg må nok bare kjører rundt her og lete. 

Da tilbød den ene av dem å låne meg telefonen sin.  Kjempesnillt gjort! Jeg fikk tak i min sønn og fant ut hvor han var så jeg kunne hente han! Og siden de var så greie med meg, disse ungdommene, og veldig blide og glade var de også, så kjørte jeg dem til byen som takk for hjelpen. Gjett om de var glade! De måtte ellers ventet en god stund på bussen. Så jeg fikk en pusekatt, en "She-devil" og en kjekk ung mann i dress i baksetet, de hadde vært på halloween party og  skulle ut på byen etterpå :)  (De tok automatisk hensyn til meg også, og satte fra seg sine åpnede drikker på holdeplassen for ikke å søle i bilen, uten at jeg trengte be om det. Pluss i boka for det ja!)

Vanligvis hadde jeg ikke gjort noe sånt, jeg er en skeptiker når det gjelder fremmede mennesker, særlig i mørket. Men nå hadde jeg jo min sønn der da, og disse ungdommene virket kjempegreie så det var egentlig bare en fryd å kjøre dem til byen :)  Takk for hjelpen kjære flotte fremmede ungdommer!

2 kommentarer

Stian

30.10.2011 kl.13:52

Jøss! Det er ikke ofte man opplever slikt blant ungdom nei, desverre

Kaptein Kaos

30.10.2011 kl.13:57

Det var fint å lese :) Staute ungdommer det der ja!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits