Dette gikk rett i fletta på meg i allefall..

Kjenner at dette har vært en veldig stressende kveld, med det som har skjedd. I utgangspunktet har jeg har jeg hatt skikkelig vondt i korsryggen siden jeg sto opp i dag, noe som ikke har bedret seg i løpet av dagen. Men med det som har skjedd i dag, kjenner jeg at jeg nå har skuldrene helt oppe under ørene, nakken er pinnstiv og en gryende migrene truer med å bli mye mer enn bare gryende. 

Det er rart hvordan ting som skjer kan påvirke en så fysisk, egentlig. Akkurat nå føler jeg virkelig for en skikkelig massasje på skuldre og nakke. Jeg hadde aldri trodd at det som skjedde med hesten til min datter skulle ha så stor innvirkning på meg, fysisk, det gikk rett i fletta på meg! Så nå tror jeg straks jeg tar kveld, og håper jeg ikke er så vond og stiv i morgen når jeg våkner.

Blir litt å gjøre i morgen også da, i forhold til  forsikringsselskapet. Siden vi har litt rabatter og sånn med totalforsikring, har vi hatt forsikring på hesten hennes for å spare henne for noen kroner. Og jeg tror egentlig hun er bare glad til for å slippe å ta seg av det som har med sånt å gjøre. Mammahjertet mitt blør for min datter, og siden jeg bor så langt borte fra henne og ikke kan være der for henne nå, så er det vel det minste jeg kan gjøre for henne. 

God natt på deg, nå skal jeg bare lage noen halloween-servelat-gresskar figurer til Julie sin matpakke, og toppe dem med noen skumle agurkflaggermus, og så er det rett i seng!

Og maten ble seende sånn ut, med gulgrønne agurkøyne og paprikaflaggermus :)

4 kommentarer

jegerfritilhva

31.10.2011 kl.01:23

Kreativ du er! Natta.

morline

31.10.2011 kl.18:57

Håper du kommer deg og at ting går seg til - utrolig fin og kreativ matpakke ;) klem

Solblom

31.10.2011 kl.21:26

Wow! Heldig er den som fikk den matpakken! Kan tro Julie koste seg i lunsjen :)

muumimamma

01.11.2011 kl.13:18

Solblom: Ja, jeg forsto at hun var fornøyd. Det var ingen andre i klassen som hadde sånnen matpakke. Egentlig spurte hun om vi kunne tegne noen halloweengreier på mellomleggspapiret, men det ble jo mye kjekkere med sånnen mat da :) (jeg ville egentlig hatt salat under servelaten, men hun liker ikke salat. Tenk for en flott effekt det ville gitt :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits