Puppeguri?

Nå har jeg kommet så langt at hevelser og sånt etter operasjonen er gått ned, og jeg ser hvordan resultatet er. Som jeg har sagt tidligere, forventet jeg jo at når jeg først har vært gjennom en omfattende operasjon for å få ny pupp, ja da skal det være en pupp der. 

MEN: Jeg så jo fort at det ikke stemte. Jeg trodde faktisk med det samme at det var ca 1/2 pupp, men ikke det engang var riktig, det var bare hevelser etter operasjonen. Jeg ble jo fort forberedt på å måtte få tilpasset nye proteser i påvente av ny operasjon, men det viser seg at det trenger jeg ikke. Nå bruker jeg de samme gamle protesene, og det ser ikke unaturlig ut engang. Faktisk ser det veldig fint og symmetrisk ut når jeg bruker protese.

Se selv. Her er et bilde med bh og protese i den ene cupen, og et bilde uten. (Ja, jeg HAR klær på meg, men det er ikke akkurat vanskelig å se det for det. Sorry til dere som nå trodde dere skulle få se bilde av meg naken, men sånt gjør ikke jeg..)

Muligens litt vanskelig å gjette hvilken pupp som er borte på dette bildet?

Ikke FULLT så vanskelig på dette?Ganske forståelig at jeg er sint og frustrert, er det ikke?

10 kommentarer

Lavkarbotips

01.11.2011 kl.12:16

Herregud!!! Jeg forstår meget godt at du er frustrert altså. Jeg hadde vært som deg, forventet mere av operasjonen ja.. Var det umulig og gjøre det ferdig på EN operasjon, eller var det utelukkende slett kirurg arbeid? Og at du ikke stiller opp naken, hadde jeg ikke forventet heller.. hadde aldri gjort det selv heller:-) Er jo ikke noe problem å se hva du mener med klær på. Håper virkelig ting ordner seg for deg ved neste operasjon.. Lykke til!!!

muumimamma

01.11.2011 kl.12:20

lavkarbotips: Ja, jeg skulle jo få ny pupp liksom... men hvor er DEN henne??

fembarnsmamma

01.11.2011 kl.12:21

Er det nederste bildet tatt ETTER operasjonen????? Hadde jeg vært deg så hadde jeg løpt etter kirurgen og banka han!!!! Det får da være grenser på hvor udugelig en kirurg kan tillate seg å være....

Tenk hva du har gått igjennom da. Du kunne vel vært spart for dette?

muumimamma

01.11.2011 kl.12:24

fembarnsmamma: begge er tatt nå for noen minutter siden. Et med og et uten bh på

Solkro

01.11.2011 kl.13:35

Du var kjempefin med protese men jeg forstår godt din frustrasjon når forskjellen er så stor. Det er en skam i Norge at vi ikke klarer å gjøre mer for kvinner som har måttet fjerne bryst og at det skal ta så lang tid. Snakk med legen din og hvis ikke kjemien mellom dere stemmer be om ny lege eventuelt reis til et annet sykehus og få en vurdering. Disse legene er bare vanlige mennesker.

muumimamma

01.11.2011 kl.13:45

Solkro: Joda, denne legen er bare et menneske. Et arrogant menneske som ikke er ydmyk nok til å kunne innrømme at han har gjort en feilvurdering da han bestemte at det ikke var nødvendig å legge inn protese under operasjonen. For det var nemlig det han fortalte meg i forkant." Det er ikke nødvendig, du har nok å ta av som det er"

Og når jeg klager etterpå får jeg beskjed om at "det er jo ikke alltid det går an å glegge inn protese, og det er tross alt begrenset hvor mye man kan ta bak på ryggen"

Jeg for min del har ikke hørt om at det IKKE går an å legge inn protese før... heller ikke andre jeg har snakket med om det, og da snakker jeg om fagfolk..

Solkro

01.11.2011 kl.14:11

Kan du ikke bytte lege? For det er jo for gale at vi skal føle oss trygge hos legen. Stå på få en annen vurdering. Ta alltid med deg noen som du stoler på så det som sies ikke kan vrenges på i etterkant . Det er rett å slett for gale av en lege å ikke kunne innrømme feil for da hadde vi som pasienter taklet det bedre tror nå jeg:)

muumimamma

01.11.2011 kl.14:21

Solkro: Denne legen går for å være den dyktigste kirurgen her, og rent operasjonsteknisk har han gjort veldig bra arbeid. Han skal også fikse på det etterhvert når kroppen har "stabilisert" seg godt nok, det er ikke det som er problemet. Hvis han er den beste, vil jeg ikke til en "middelmådig" en og risikere enda dårligere resultat. Jeg har kontaktet pasientombudet, og når han er ferdig og fått laget en skikkelig pupp til meg, da blir det sak mot ham. (Noe han faktisk kunne ha ungått ved å vise en smule ydmykhet) Dette går på livskvaliteten løs, både fysisk og psykisk.. og det skal han få kjenne etterpå. Jeg vil bare ikke ta den kampen får han er ferdig, for å forhindre at han enten trekker seg eller gjør dårligere arbeid enn han kunne gjort..

Solkro

01.11.2011 kl.15:50

Jeg forstår godt hvordan du tenker.

juveke

02.11.2011 kl.11:54

Himmel! Jo jeg forstår godt at du er frustrert. Det er jo faktisk bare helt utrolig at de kunne finne på å i det hele tatt kalle det en ny pupp!!! Det er sannelig godt at han traff på feil dame, når han først skulle gjøre en så slett jobb, for du er nok ikke en som vil la han slippe så lett unna. Håper dette ordner seg for din del fort som f..!!! Klem

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits