Statistikk? Ja her går det opp og ned gitt!

Jeg hadde tidligere et innlegg der jeg lurte på hva som er interessant å lese, siden statistikken min går opp og ned som en jojo. Jeg ser jo at det er helt tydelig at noe er mer interesant en annet, og her vil jeg bare vise hva jeg mener.

Jeg kan jo se at den siste måneden har det tatt seg opp litt, men  fyttigrisen som det varierer! Dette bildet viser grafen på min statistikk de siste tre månedene (jeg har bevisst ikke tatt med tallene, for det synes jeg er urelevant..)

Hvordan ser din statistikk ut? Like jojo som min?

16 kommentarer

ENGLEHJERTET

01.11.2011 kl.12:59

Ja, min går veldig opp og ned den også. Jeg tror ikke jeg er så interessant at den kommer til å nå store høyder, men det er alltid hyggelig når mine innlegg får noen kommentarer :)

justinpain

01.11.2011 kl.13:01

Min går også mye opp og ned, men mange som leser og ikke kommenterer, men der er jeg kanskje ikke så flink selv heller....får begynne der...det er jo alltid kjekt når noen kommenterer

muumimamma

01.11.2011 kl.13:06

Vibekes blogg: Nei topplisten er ikke noe jeg heller higer etter akkurat. Da må jeg nok ha noen tusen kommentarer mer enn jeg har nå... Jeg foretrekker kvalitet framfor kvantitet..hehe Men når jeg sjekker nå, ligger jeg faktisk på topp 100 i Stavanger. På 52. plass for å være eksakt... det er jammen ikke verst når snittet på lesere ligger på 30-50 pr dag, og snittet på sidevisninger ligger under 100... (tror jeg.. jeg har ikke regnet på det..)

RagnaRock

01.11.2011 kl.13:07

Jojo, og jojo, fru Blom. Min ser ut som Lofoten og Vesterålen i all sin prakt. Grafen stuper ned i havet, før den setter kursen mot skyene igjen.

Lavkarbotips

01.11.2011 kl.13:09

Min ligger noen lunde stabil. Men jeg titter ikke hver dag, og av og til går det litt opp og ned:-) Men men, jeg er takknemlig for hver en leser jeg har...

muumimamma

01.11.2011 kl.13:09

RagnaRock: Ser ut som mange har det sånn... da er det kanskje bare sånn det skal være da :) For du ser vel lofotfjellene i min graf også?

jegerfritilhva

01.11.2011 kl.13:09

Hei. Tror du ikke at det bl.a. kan ha sammenheng med at du har fått fler og flere venner! Flere venner initierer flere treff. I hvert fall så ser jeg på dine venner når jeg er inne hos deg og ser hvem som har kommentert. Hvis de ser interessante ut, og alderen er sånn "høvelig" (hi,hi), så spør jeg om å få være vennen deres, og sånn baller det på seg. Ser at min statistikk stiger med tida den også, men også varierer med innholdet. Overskrifta er ikke av ubetydelig betydning for om folk vil se eller ikke....:-))

PS. Hvordan har du klart å få bilde av statistikken din (klippt og limt?)

RagnaRock

01.11.2011 kl.13:10

Det der ligner mer på kronen til Heksa Hvit i Narnia-bøkene/filmene. :D

muumimamma

01.11.2011 kl.13:14

jegerfritilhva: Nei jeg tror ikke det kan ha med flere venner å gjøre. Jeg får riktignok en ny venn i ny og ne, men jeg sletter også venner etterhvert, av forskjellige grunner. Det kan være at bloggen ikke er så interessant å lese, eller at de er inaktive, osv. Jeg har hatt ca 40 venner på lista mi jevnt over det siste halve året jeg.

Statistikken er enkel å få inn på bloggen. Jeg tar bare et skjermbilde av den, så legger jeg den ut som med alle andre bilder :)

muumimamma

01.11.2011 kl.13:15

RagnaRock: hehe, kanskje det ja!

muumimamma

01.11.2011 kl.13:16

lavkarbotips: jeg kikker heller ikke hver dag, men det hender jeg tar en kikk når jeg kommer på det, bare for å se om det er noen sammenheng mellom den og kommentarer på bloggen.

01.11.2011 kl.13:22

Tror det har litt med ukedager å gjøre også. Noen dager er skikkelige bloggedager, andre dager ikke.

Solkro

01.11.2011 kl.13:25

Hei

For min del så har jeg bare bedre til tid blogg noen dager, så da blogger jeg mer andre dager så er jeg inne å kikker ,men min går veldig opp og ned den og sånn kommer det vel alltid til å være:)akkurat som livet:)

Aina

01.11.2011 kl.13:44

Tja.. min ligner kanskje litt på din.. Når jeg ser på de siste (snart) 2 månedene (har jo ikke vært her lenger enn det), så er det mye opp og ned både på blå og rød kurve :) Noen dager er det skikkelige svalestup på gang, men så flyr jeg høyt igjen.

Jeg ser egentlig ingen tendenser i forhold til hva jeg skriver om, tror det handler om hvor mange som er aktive, og på utkikk etter blogginnlegg å lese, i det vi sender ut noe nytt.

Eller.. jo, det er mest når jeg skriver om ting som angår de fleste mennesker. Veldig mange er jo mest opptatte av seg selv, hehe.. :D

De innleggene hvor jeg har skrevet om tanker a la dagbok, vel da er det ikke mye aktivitet der for å si det sånn ;))

mimmimor

01.11.2011 kl.14:43

Jeg har en ganske stabil kurve, den synker hvis jeg ikke legger ut et innlegg en dag, selvfølgelig. Jeg antar at det har sammenheng med at jeg har en stabil lesergruppe. Jeg bloggshooter ikke og gjør ikke noe for å reklamere for bloggen ellers. Det gjør vel at jeg "mister" de tilfeldige leserne som ville gitt jojo-effekten. Unntaket var forresten da VG tok tak i et innlegg - da føyk det til himmels, men sank etterhvert til vanlig nivå igjen.

muumimamma

01.11.2011 kl.15:12

mimmimor:Jeg shouter heller ikke eller reklamerer. Det har jeg kun gjort to-tre ganger i vår. Men jojo effekten er der for det..

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits