Å nei! Noe så typisk!

Jeg har holdt på en måneds tid å strikke jakke til meg selv, og den ser ut til å bli bare SÅÅÅÅ digg! Jeg får det til, og er snart ferdig, har bare en arm igjen :)))

Og så oppdager jeg at jeg har for lite garn!!! hele 3-4 nøster for lite!! Noe så irriterende da! 

Det frister ikke mye å gå ut i dette været for å kjøpe mer garn (Håper de har det på SparKjøp da, ellers må jeg kjøre mange mil til fabrikkutsalget for å få tak i det)

Ute klasker det altså ned, vinden har plutselig økt fra ingenting, til å være såpass at jeg hører godt inne at den river og sliter i veggene her. Og da er det jo utrolig gøy å skulle GÅ til butikken for  3-4 garnnøster.. mulig jeg bør vente til gubbelille kommer fra jobb så han kan kjøre meg bort. Garn skal jeg i allefall ha så jeg kan få strikket ferdig jakken. Og jeg gleder meg sinnsykt til å kunne bruke den!

Strikker du? Og i såfall, hva strikker du, og hvor lang tid bruker du på ditt strikkeprosjekt? Hadde jeg kunnet fortsette i samme tempo som jeg hadde i begynnelsen, tror jeg jeg hadde brukt i overkant av en uke på hele jakka, men nå har det gått ca 5-6 uker, og jeg må nok regne med en uke til.  Men uansett: Til meg å være, som ikke kan fordra å strikke, så syns jeg faktisk det er ganske bra jeg :)) For det ser nemlig ut til at jeg blir FERDIG med jakken, og det er sannelig ikke noen selvfølge når man gjør noe man ikke liker :))

10 kommentarer

jegerfritilhva

01.11.2011 kl.14:20

Huff, synd med garnet, Pass på at du får samme innfargingsnummer så det ikke blir fargeforskjell på jakken.....Jeg har strikket alt mulig i min stormaktstid: gensere, jakker, kjoler, drakter, babytøy.m.m. Nå går det bare på halvstrømper som jeg selger.......Har et noen bilder på bloggen min av dem.

muumimamma

01.11.2011 kl.14:23

jegerfritilhva: Ja, jeg har funnet frem en garnprøve og et av "magebåndene" på nøstene, for å forsikre meg at jeg får riktig farge :) Nå tror jeg ikke det er like viktig på dette garnet, siden det er melert, 2 forskjellige farger i et og samme garn..

Solkro

01.11.2011 kl.15:25

Strikking nei det liker jeg ikke men jeg liker strikka ting. Tålmodigheten strekker ikke til :)

synnovesyr

01.11.2011 kl.16:25

Så flink du har vært,blir gøy når den er ferdig og kan brukes.Jeg strikker en del men i det siste har det stort sett gått i sying.Ha en fin kveld:)

lilleskattekiste

01.11.2011 kl.17:34

Så flink du er, er spent på hvordan den blir, da kan du legge ut et bilde vet du. Jeg strikker ikke og jeg må si at jeg aldri har lært det, dessverre. Bestemoren min var veldig flink til å strikke, egentlig til all håndarbeid og jeg sa ofte til henne, at hun må vise meg hvordan hun gjør det. Hun sa da at vi har så mye tid igjen, at vi ikke må gjøre det med en gang... Dessverre hadde vi ikke mye tid likevel, derfor har jeg ikke lært meg det... Synd og trist... Det er artig når man kan slike ting.

muumimamma

01.11.2011 kl.18:00

lilleskattekiste: trist med din bestemor :(

Jeg skulle gjerne si at jeg KAN strikke, men da lyver jeg. Jo jeg strikker og gjør det som står i oppskriften, men min kunnskap om strikketøy ender der. For dette er faktisk noe jeg ikke kan fordra å gjøre, jeg gjør det KUN fordi jeg vil ha den jakken

muumimamma

01.11.2011 kl.18:01

synnovesyr: takk :) en fin kveld til deg også :)

muumimamma

01.11.2011 kl.20:52

*urk* Ser ut som jeg kanskje må en tur til fabrikkutsalget igjen... bare for 3-4 nøster. Det er litt kjipt. Det er nemlig ca 5 mil å kjøre dit... og like mange mil tilbake igjen...

Vera Lynn

01.11.2011 kl.23:06

Så flink du er, og attpåtil snart ferdig... Det er jo så typisk at man skal gå tom for garn, når det er så lite igjen!! Jeg strikket endel før, men nå er det flere år siden jeg har tatt i en strikkepinne. Kanskje jeg tar det opp igjen når vinteren kommer, for meg er strikking en vintergreie :o)) Håper du legger ut et bilde av jakken når den blir klar :o))

muumimamma

01.11.2011 kl.23:19

Vera Lynn: såklart! Må jo vise den fram når jeg er ferdig :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits