Klatremus :)

Julie har alltid vært interessert i klatring, og fikk i fjor i høstferien prøve seg på fjellklatring med skikkelig utstyr. Hun er en racer på å klatre og syns det var kjempegøy. For en måneds tid siden meldte vi henne på klatreskolen, og nå går hun og klatrer hver tirsdag og torsdag. Og stortrives med det :)

Selen skal på og sjekkes nøye

Så setter hun igang

Etter en kjapp tur til toppen får hun fort dreisen på hvordan hun skal lene seg og stole på han som sikrer 

Enda en tur må hun ha, en litt annen løype denne gangen

Og ned igjen..

Her står jeg på toppen av klatreveggen og venter på at hun skal klatre opp igjen for å ta bilde ovenfra... og så pakker de bare sakene og avslutter! Gjett om jeg ble snurt.. Jeg klatret forresten opp til toppen selv... uten sele! (men en litt lettere rute da, med bedre tak..)

På klatreskolen har de slakk line også, så ungene får trene litt balanse. Og typisk, da hun slapp taket i venninnen og gikk uten hjelp, da sviktet selvfølgelig kamera!! Men flinke er de nå uansett om man klarer å fange det på bilde eller ei :))11 kommentarer

Aina

01.11.2011 kl.20:46

Tøffe, modige jenta di!! Kjente nesten angsten ta tak i meg altså, har høydeskrekk jeg ;)

muumimamma

01.11.2011 kl.20:54

Aina: Ja, tøff er hun. Hun har alltid elsket å klatre. Allerede i barnehagen måtte vi lokke henne ned fra de aller høyeste trærne når vi hentet henne, da satt hun der i toppen og gynget fram og tilbake og koste seg skikkelig!

Aina

01.11.2011 kl.20:58

Så bra hun er så uredd, og tydeligvis har vært det så langt i livet! Håper hun opprettholder den modigheten. Jeg var også sånn som barn, satt i høye tretopper både titt og ofte. Skjønner ikke hvorfor det endret seg.. jeg har ikke falt ned noen gang.. Blir vi mer pysete med årene, mon tro..??

muumimamma

01.11.2011 kl.21:03

Aina: Hun falt ned for et par år siden, fra et høyt tra, og landet på ryggen av en benk som sto under treet. Rett til legevakten bar det, men hun var bare forslått, og hadde litt brist i et par ribben. Vet du hva hun lærte av det? Jo: Man klatrer ikke i våte trær med støvler på!

Aina

01.11.2011 kl.21:52

Vet ikke om jeg skal le over "hva hun lærte" eller uffe meg fordi det garantert gjorde vondt..! Bra hun ikke slo seg enda verre da. Det er uansett bra hun ikke er lettskremt!

Hvordan går det forresten med datteren din som måtte avlive hesten..?

Vera Lynn

01.11.2011 kl.22:24

Flott og sporty jente du har.. Klartring er en fin sport for de som ikke har høydeskrekk, hvor man får vært mye ute i fin natur :o))

muumimamma

01.11.2011 kl.22:29

Aina: det går vel etter forholdene bra. Hun har heldigvis mange som stiller opp for henne :))

juveke

02.11.2011 kl.11:45

Min eldste jente begynte også å klatre for 3 mnd siden og hun ELSKER det rett og slett! Men i motsetning til din datter, så klatrer hun bare innendørs :)

muumimamma

02.11.2011 kl.12:11

juveke: jeg må innrømme at nervene sitter utenpå kroppen av og til. Når vi er ute på tur klatrer hun på alt som kan klatres på. Men utrolig nok går det bra. Hun har en fantastisk balanse og er en skikkelig apekatt :)

Aina

03.11.2011 kl.17:46

Det er bra. Jeg har tenkt på henne og hesten.. Blir så trist av å høre sånne triste historier om dyr. Hun er heldig som har en god mamma som virkelig bryr seg :))

muumimamma

03.11.2011 kl.18:05

Aina: bare synd jeg bor så langt borte..

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits