Knoll og Tott!

Da var vesle frøken Julie kommet hjem, og har bestevenninnen sin med seg. De SKULLE gjøre leksene egentlig, men foreløpig sitter de bare rundt bordet og drikker sjokolademelk med skje (!) og skravler. Det er ganske rart med det. De går aldri tomt for noe å skravle om! De er sammen på skolen hele dagen, de tar følge til og fra skolen. De går på jenteklubb sammen, de går på klatring sammen. De er sammen hver ledige tid de har omtrent, og overnatter til stadighet hos hverandre også :) Rene Knoll og TottOg likevel  sitter de i telefonen og skravler når de ikke er sammen, hehe!

Nå har de begynt på leksene forresten. Og skravla går i ett kjør. Men det er rart med det. Når Julie gjør leksene alene, kan hun bruke 2-3 timer på helt enkle oppgaver... akkurat som hun mister konsentrasjonen for hver minste lyd. Men når hun gjør dem sammen med venninnen, da går det unna på en halvtime!

I dag går det unna på rekordtid, fordi moren til venninnen har lovet å ta dem med seg en tur til byen Og DET er kjekt!

Vel vel. Så lenge leksene blir gjort, kan man vel ikke si noe på det :) Og når det går unna i den farten er det bare kjekt å la henne være med til byen. En aldri så liten gulerot :)

5 kommentarer

Solkro

02.11.2011 kl.17:37

Kjempeviktig med gode venninner :)

morline

03.11.2011 kl.01:42

Det er slike vennskap alle trenger ;) Håper de vil følge hverandre videre også, at de vokser i hverandre og med hverandre. Flott og høre at en venninne kan påvirke henne så positivt, sikkert godt for deg å se og høre ;) hils - klem

RagnaRock

03.11.2011 kl.11:01

Høres ut som meg og bestevenninna mi. :P Når vi først er sammen, går vi ikke tom for samtaleemner!

sv: Det er mest på hobbybasis, men du kan lese litt utdrag her: http://ragnarock.blogg.no/fantasy.html

muumimamma

03.11.2011 kl.11:22

RagnaRock: fy søren så flink du er å skrive! Skal du prøve å få det utgitt?

RagnaRock

03.11.2011 kl.11:29

Takk! Nja... når jeg får tid til å gjøre det ferdig. :p

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits