Ferien i boks!

Nå har jeg sittet og sydd sammen ferien for neste år :) Det blir en spennende ferie tror jeg. 

Vi starter ferien med å fly til Bardufoss og leie oss en bil der. Derfra drar vi til Senja på Slektstreff, og skal være her den første helgen:


Hamn i Senja. Flott  nytt rorbusenter!

Når helgen er over skal vi, og mine søstre med familie leie hver sin hytte på Skaland, hvor familien vår kommer fra.


Sånn ser den hytta ut. Vi skal være der 2 netter, mens de andre blir lenger.

Deretter reiser vi med "Whale Route" fra Senja til Andenes, og kjører nedover Vesterålen til Svolvær i Lofoten. Der skal vi bo på "Bakeriloftet", en flott leilighet på Svinøya, på rorbusenteret der i 3 netter.


Den ser sånn ut :)

Videre reiser vi nedover Lofoten og leier Ole Hatten-bua på Sakrisøy Rorbusenter. Der skal vi også være i 3 netter.


Idylliske Sakrisøy i Lofoten

Til slutt reiser vi til Bodø, og bor på SAS hoteller i 4 døgn før vi flyr hjem igjen :)

Høres det ut som en kjekk ferie? Har du vært noen av disse stedene? Har du eventuelle erfaringer derfra?

Vi skal selvfølgelig få med oss masse opplevelser på de forskjellige stedene. Og forhåpentligvis tatt oss en fjelltur et eller annet sted... Senja og Lofoten  ligger bare der og roper etter å bli utforsket!

8 kommentarer

jegerfritilhva

04.11.2011 kl.11:36

Så flink du er til å planlegge! Er fra Vesterålen så jeg har vært mye "oppi der".

muumimamma

04.11.2011 kl.11:41

jegerfritilhva: Jeg pleier vanligvis å planlegge ferien i februar. Men jeg gjør alltid som dette. Bestiller alt av billetter og overnatting i god tid, sånn at vi vet hva vi har å forholde oss til :) Det gjør det hele ganske mye enklere når vi reiser med barn, og ikke minst er det mye enklere når man kan betale ferien på forhånd. Da har man jo mye mer å rutte med i ferien, rent økonomisk. Det koster jo litt når man skal bo som vi gjør. Bare denne ferien kommer på nesten 50000 for to uker, og i tillegg kommer mat og fornøyelser. Men når det er godt planlagt og betalt på forhånd, er det jammen verd det syns jeg :)

RagnaRock

04.11.2011 kl.11:51

Åååh! Nå fikk jeg lyst til å reise nordover. :( Skulle ønske at jeg eller kjæresten hadde lappen, så kunne vi ha kjørt på bilferie dit neste sommer. Menmen, blir Lødingen og Harstad i jula i hvert fall! :D

muumimamma

04.11.2011 kl.11:55

RagnaRock: Jeg elsker Nord-Norge, og den Nord-Norske naturen :)) Harstad? Har du røtter der? Jeg er født i Harstad, og bodde der de første årene av min barndom :)

RagnaRock

04.11.2011 kl.12:06

Søstra til kjæresten min med familie bor i Harstad, mens foreldrene deres bor i Lødingen. Så den 20.desember tøffer vi nordover, klare for ei nordnorsk jul! :D

Aina

04.11.2011 kl.12:21

Wow! Har du planlagt sommerferien allerede? :O Kanskje en god idé, når jeg tenker meg om ;)

Det kommer til å bli en knalltur, og det ser ut som koselige og fine steder du har plukka ut. Får nyte norsk natur, og kost dere. Nå har du noe å glede deg til :)

muumimamma

04.11.2011 kl.13:18

Aina: ja, jeg har ikke rukket å planlegge aktiviteter enda da, men det har jeg jo god tid til :) jeg liker å planlegge i god tid, selv om dette er i tidligste laget, selv til meg å være :)

Fordelen med det er jo at da får man som regel akkurat det man vil ha, og ikke får man sjokk når sommeren kommer heller, når man ser hvor dyrt (!) det egentlig er med to uker ferie i Norge!

mimmimor

04.11.2011 kl.17:39

Det der tror jeg blir en flott ferie. Jeg har forresten reist Andenes-Senja og derfra til Alta. Nydelig rute mellom der, og Senja er fantastisk.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits