Hvem var det som etterlyste? Penny-bøker gis bort!

For en stund siden etterlyste en av mine bloggvenninner en bok fra Pennyklubben som hun hadde så lyst å lese igjen. Jeg husker ikke hvem, eller hvilken bok. Men jeg har en hel bærepose med bøker fra Pennyklubben (+ noen fra TL klubben) her, som jeg har hentet fra kjelleren. Hvis du gir meg et pip om hvilken bok det er, kan jeg se om det er en av de bøkene vi har, så kan jeg putte den i posten til deg.

De andre bøkene gir jeg bort til den som vil betale portoen selv, eller fretex får dem. Nå er sjansen her til å få masse bøker til din pre-tenåring for kun det det koster å sende dem :)) Bøkene er i god stand, og her gjelder førstemann til mølla-prinsippet :) 
11 kommentarer

Lavkarbotips

05.11.2011 kl.17:53

Snill du er:-) Det der minner meg om da jeg selv var med i Penny klubben:-) Var mange bøker der, som jeg gravde meg ned i:-) Har lyst til å ta opp igjen lesing av bøker, da det er blitt lite av det de siste årene...Snill du er som gir bort;-)

Helene R

05.11.2011 kl.20:56

Helledussen! Jeg har en hel haug med sånne på loftet tili mamma jeg også! Fantastisk! Jeg kommer nok ikke til å kjøpe noen av dine, men artig å bli minnet på det! Håper noen vil ha dem :)

muumimamma

05.11.2011 kl.21:24

Helene R: hehe, om ikkje noen er interesserer, så gir jeg dem til Fretex. Alltid noen som vil ha dem der. Evt kan jeg pakke inn noen og legge under juletreet i byen i desember. Der har Frelsesarmeen julegaveinnsamling. Jeg pleier å pakke inn klær og leker eller bøker hvert år og legge der. Alltids noen som blir glade for det :))

mimmimor

06.11.2011 kl.08:18

Bare et år siden jeg leverte to esker av denne typen bøker til skolebiblioteket. De tok lykkelige imot, så antar mange småjenter har fått glede av det dronninga har kassert :)

Lavkarbotips

06.11.2011 kl.13:37

det er en veldig god tanke:-) Er mange som blir glade for det, det er mange fattige i Norge og av og til kan nok de fattige i Norge føle seg "glemt". Det er veldig mye fokus på utlandet, og de fattige der. Det er flott det, siden vi stort sett har det bra her i Norge. Men det er ganske mange som sliter i Norgen også, som lever på ingenting omtrent og aldri har råd til noe. Knapt nok mat..... Føler vi må være flinkere til å ta frem de vanskeligstilte i Norge også, for det er desverre en del av dem. Du gjør et veldig godt tiltak der:-) Og det koster jo så lite, spesielt om man har noe brukt som er pent, som andre kan bli hoppende glad for:-)

Thea :)

04.04.2012 kl.17:23

Hei! :)

Jeg leter overalt etter de første bøkene i Diabolo-serien! :)

Har du noen av dem i bæreposen din? ;)

Klem Thea

muumimamma

04.04.2012 kl.17:41

Thea: jeg skal ta en kikk i løpet av påsken, og se hva jeg har der :)

muumimamma

04.04.2012 kl.17:45

Thea: jeg har i allefall diabolo - livredder på fire bein, det ser jeg ut fra bildet. mulig det er flere også. Jeg har endel sånne i kjelleren også

Amanda Lightninggirl

24.03.2014 kl.13:08

Er det noen Joanna Campbell har skrevet?

muumimamma

24.03.2014 kl.14:04

Amanda Lightninggirl: åh, det vet jeg ikke, bøkene ligget i en eske på loftet et sted... Men hvis jeg finner dem kan jeg sjekke

muumimamma

24.03.2014 kl.14:08

Jo, det er hvertfall etpar stykker som jeg ser ut fra bildet: Hurtig som lynet, og Flokken på S... Etellerannet

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits