Kan dette virkelig stemme??

Julen nærmer seg med stormskritt, og i terrassekassen min blomstrer lobeliaen for andre gang i år!

7 kommentarer

Aina

06.11.2011 kl.13:27

Åååh, jeg ELSKER de søte blomstene! Måtte bare si det ;)

jeg husker det var slik for noen år siden også - både plantede blomster og blomster i naturen blomstret for andre gang.. Det er koselig. Synes jeg :)

Lavkarbotips

06.11.2011 kl.13:28

Tydeligvis kan det stemme:-))) Utrolig artig, og en smule snodig:-P Men det er jo ganske greie tempraturer for tiden, iallefall her i området. Så det spiller vel inn tenker jeg:-) Er glad for de gode tempraturene, ifjor kom jo snøen i Oktober her hos oss, og liggende ble den.... Så jeg håper at snøen lar vente på seg i år, slik at vinteren ikke blir fullt så lang som de siste årene. Den kan komme til jul, det hadde vært fint. Bare synd vi ikke kan bestemme det selv da:-P

muumimamma

06.11.2011 kl.13:30

Aina:Ja jeg har også opplevd at det blomstrer flere ganger, men helst bare enkelte blomster her og der, ikke så mange som dette. Har en svær hortensia i Hagen også med masse store blå blomster akkurat nå :)

muumimamma

06.11.2011 kl.13:36

lavkarbotips: ja, snøen kan komme og ligge fin og hvit fra lille julaften til første nyttårsdag. Det holder i lange baner for meg :)

jegerfritilhva

06.11.2011 kl.13:38

Lobelia er jo en sommerblomster, så det er ikke så farlig om den blomstrer nå, verre må det være for stauder og ellers planter uti naturen som lokkes til en "ny vår" . Lurer på om de har godt av det i forhold til neste års blomstring og vekst.....

muumimamma

06.11.2011 kl.13:45

jegerfritilhva: hortensiaen blomstrer jo også for andre gang i år. Det har den gjort flere ganger, men likevel står den i full flor hver sommer :) egentlig er den blå, men i sommer hadde den faktisk ganske mange rosa blomster også :) ganske stilig!

Solkro

06.11.2011 kl.14:55

Nesten ikke til å tro:),men selv om vi bor i Sirdal vil jeg ikke ha snø rundt husene den kan holde seg på heia.Selv bor vi bare 100 meter over havet og synes det er godt å ikke ha det for kaldt:)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits