Tåkemorgen...

God morgen! Sånn ser det ut i Stavanger i dag.

Endelig har jeg fått begynt med behandling av sårene som ikke vil gro. Hele forrige uke puttet de honningdren i sårene, noe som endelig har fått vekk det som var av puss i dem. Nå har de byttet ut honningen med sølv, som er veldig bakteriedrepende. Men så dyr behandlingen er! Bare bandasjene koster nesten 60 kr pr stykk, og jeg må ha to hver gang, minst to ganger i uken. I tillegg kommer alt annet utstyr...

Heldigvis ser det ut til at jeg skal få dette dekket av Helfo, siden dette er noe de kan kalle kronisk, Dvs noe som varer mer enn tre mnd totalt. Og godt er det, ellers ville jeg blitt mer eller mindre ruinert etterhvert..

Men i motsetning til sykehuset, gjør de i allefall noe med det hos fastlegen min :))

7 kommentarer

solkro

07.11.2011 kl.10:35

Alltid godt å ha støtte av fastlegen håper det blir bra. Her letter tåken nå så vi får nok fint vær:)

Solblom

07.11.2011 kl.10:37

Slik tåke har vi ofte ;) Og i går kveld kjørte vi igjennom ei skikkelig lokal tåke; ei virkelig mørk tåke på nesten3-4 billengder, så var den borte, hehe :)

Ønsker deg ei fin uke, til tross for mye sårstell :)

livetsdatter

07.11.2011 kl.10:47

Huff, høres ikke bra ut. Håper det ordner seg og god bedring! Sikten er nok så der hos dere i dag da:) Er vant med tåke fra Sunnmøre, der kommer solen nesten aldri gjennom:) Her er det imidlertid sjelden vi har tåke, heldigvis;) Ha en flott dag!

muumimamma

07.11.2011 kl.11:17

solkro: ja, fastlegen er bra! Og jeg tror jeg får han med meg på min side når styret med pasientombudet setter igang :) han var lettere sjokkert over hvordan det ser ut, størrelsesmessig og over den slette holdningen fra sykehuset ang infeksjon og stell, eller mangel på stell av sårene..

lilleskattekiste

07.11.2011 kl.11:48

Jeg ønsker deg god bedring og fortsatt en fin dag :-).

muumimamma

07.11.2011 kl.12:07

lilleskattekiste: Takk :)

Lavkarbotips

08.11.2011 kl.19:26

Jammen meg bra at du får økonomisk hjelp til bandasjer og utstyr! Skulle bare mangle, bra det blir tatt tak i og at du får den hjelpen du trenger, og fortjener!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits