Woohoooo! Aldri vært SÅ nær før!

Ca en uke før jeg ble operert reiste jeg til Gjesdal spinneri og kjøpte meg garn for å strikke jakke. Jeg rakk å strikke ferdig bakstykket, et forstykke og begynte på det andre forstykket før jeg la meg under kniven.

Av naturlige årsaker ble det lite strikking på meg i ukene etterpå. Men den siste uka har jeg strikket igjen, og nå er jeg ferdig!!

Nå har jeg spent opp stykkene mellom fuktige håndklær, og der skal de ligge til det er tørt.... UTÅLMODIG!! det gjenstår kun å sy den sammen, og så kan jeg endelig bruke jakken som jeg så omhyggelig og egenhendig har strikket :))) og det er litt av en bragd skal jeg si deg, for strikking er noe av det verste jeg gjør. Jeg kan ikke fordra det! Ikke kan jeg så mye om strikking heller, siden det ikke interesserer meg. Men følger man instruksjonene, så blir det jammen jakke, gitt! Og når den er montert skal jeg jammen legge ut bilde og vise den frem :))

7 kommentarer

synnovesyr

08.11.2011 kl.22:49

Så flink du har vært,ikke ille og strikke en hel jakke når du ikke liker og strikke! det står det respekt av,gleder meg til og se den ferdig montert

RagnaRock

08.11.2011 kl.22:49

Flinking! :D Gleder meg til å se bilde!

Solkro

08.11.2011 kl.22:49

Da er du jammen meg god gleder meg til å se jakken:)

muumimamma

08.11.2011 kl.23:08

synnovesyr: jeg gleder meg fælt også til å se den ferdig montert. Det er jo den lette delen av det :) men ble ganske imponert av meg selv at jeg klarte å strikke både hullmønster og flettemønster :)))

frasoloppgangtilsolnedgang

08.11.2011 kl.23:31

kor flink du e :) Gleder meg til å se resultatet

Tove

09.11.2011 kl.06:07

blir spennende dette ja. har en genser liggende til montering selv jeg. vet ikke helt hvordan jeg skal få den til. kan dessverre ikke så mye om strikking jeg heller.

I gode og onde dager!

09.11.2011 kl.09:10

Da venter vi på bilde...

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits