Ja det fins mange rare diller...

Nå sitter jeg på kafé, og koser meg med en kopp kaffe og betrakter menneskene rundt meg.

Litt lenger her borte sitter to venninner og drikker kaffe og koser seg og skravler. Bak meg sitter en av stamgjestene her. Hun pleier å hive seg over andre gjester som sitter alene, og skravler ivei. Sikkert litt ensom, tenker jeg, og hun kler seg som en gammel diva. Søt gammel dame, en smule eksentrisk kanskje?

Den rareste er damen som nettopp gikk. Hun satt foran meg, og så ut som en flott gammel dame, flott i klærne, fjong på håret og fint sminket. Men hun gjorde noe rart. Hun satt med 4-5 smale papirlapper i hånden, som hun drev og strøk seg på nesen med, og hver gang hun hadde strøket under nesa, slikket hun på papiret og strøk det på nesen igjen. Etter noen ganger la hun det nederst i bunken med papirstrimler og gjentok prosessen med neste papir, osv....

Ganske ekkelt egentlig, men for en merkelig ting å gjøre? Folk har jammen de rareste diller!

Nå har det kommet nye til her... En ung mann som sitter for seg selv og leser avisen, og to søte gamle damer som sikkert bare har seg en pause i julegavehandelen.

Og her sitter jeg og betrakter, og koser meg med kaffen min :)

7 kommentarer

livetsdatter

10.11.2011 kl.12:05

Hehe, ja vi har alle vårt;) Kos deg med kaffen og dine betraktninger:) Ha en flott dag!

RagnaRock

10.11.2011 kl.12:07

Jeg ble glad innvendig av å lese denne teksten. Så herlig å bare sitte og betrakte menneskene rundt seg, og beskrive deres væremåte. Søtt. Kos deg videre!

posttraumatisk

10.11.2011 kl.12:24

Lifes little moments! Betrakte livet omkring seg... det gjør man ALTFOR sjeldent! Ha en fin dag! :)

jegerfritilhva

10.11.2011 kl.12:59

Trodde du skrev på en novelle....hi,hi.

Frida Marianne

10.11.2011 kl.13:10

Er det ikke morsomt når man tar seg tid til å betrakte menneskene rundt seg? Sånne små ting som man ellers i en hektisk hverdag ikke legger merke til=) Koselig, og litt pussig!! Ha en fortsatt fin dag=) Klem

morline

10.11.2011 kl.15:35

Det er utrolig deilig og bare sette seg ned og oppservere og gi seg selv tid til det. Høres ut som en veldig behagelig og kanskje litt morsom stund med kaffekoppen. hadde du ikke satt alene, ville du nok ikke lagt merke til menneskene rundt deg på samme måte - Du er herlig på måten du både ser ting på og hvordan du får det ned på papiret - kos deg videre - klem

Vera Lynn

10.11.2011 kl.21:56

Tar man seg tid til å betrakte andre når man sitter på en kafé, kan man virkelig få med seg mye artig... akkurat som du har gjort i dag. Hehehe, det får meg til å tenke på hva slag rare ting jeg gjør selv!!!!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits