På Meny og spise middag?

I dag var vi og handler på Meny, og SÅ mange folk tror jeg ikke jeg har sett der før. Vi ble servert alkoholfri champagne ved inngangen, og marsipankake delte de også ut!  Og overalt i butikken sto de og delte ut smaksprøver på forskjellige ting, pluss at det var folk som gikk rundt og delte ut små pakker med ost, kaffe og snop. 

Og det var da jeg forsto det. Folk gikk dit for å spise middag! Med alle de smaks"bodene" er jeg sikker på at man kunne spist seg mett ved å smake på alt som ble delt ut.. hehe. Nei, ikke vet jeg, men jammen var det koselig å bli servert velkomstdrink når vi kom i butikken i dag :))

5 kommentarer

deveny

11.11.2011 kl.19:01

...du fikk ingen forklaring på hvorfor...pussigt...klemz Dev :-)))

solkro

11.11.2011 kl.19:14

Meny¨på jåttå eller? utrolig mye godt du finner i disse butikkene

muumimamma

11.11.2011 kl.19:28

solkro: jepp, på Jåttå :)

muumimamma

11.11.2011 kl.19:29

deveny: jeg vet inne helt, de snakket om at de feirer kundene....?

mimmimor

11.11.2011 kl.21:53

Den var ikke dum :) Jeg har smakt på varer i butikker og dermed latt være å kjøpe noe å stille sulten med - mulig det ikke er "god butikk" med sånne smaksprøver :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits