Venneforespørsel

Jeg irriterer meg grenseløst over alle disse intetsigende venneforespørslene jeg får for tiden..Nesten hver dag, flere ganger daglig, ser det sånn ut på bloggen min.

Det jeg ikke forstår er hvorfor. Jeg kan forstå det hvis de som spør om "vennskap" har interesse for bloggen min, men de aller fleste er sånne som typisk bare ønsker flere "venner" på vennelistene sine, for å få mest mulig kommentarer, på linje med de som kommenterer: "Fin blogg, kommentere tilbake?"

Bare så det er sagt, jeg kikker på bloggene til de som sender venneforespørsler, og dessverre, se fleste er ikke av interesse i det hele tatt, stort sett er det "rosabloggere"  som ønsker å få flest mulig kommentarer og besøkende for å havne på topplista. Og på linje med at jeg ikke kommenterer på kommando, så besøker jeg heller ikke blogger som ikke interesserer meg. Hvorfor i alle dager skal jeg besøke en masse bloggere som ikke interesserer seg for min blogg i det hele tatt, bort sett fra at de vil at JEG skal besøke deres blogg. 

Æsj... noe så irriterende! Hvis jeg skal ha bloggvenner, har jeg et kriterie til dem: De skal ha en blogg som er interessant, og ikke minst, de bør ha en viss interesse for min blogg!

Sånn... da har jeg sagt det... selv om jeg ikke regner med at det har noen særlig innvirkning på de som er ute og haier til seg "venner"...

8 kommentarer

RagnaRock

13.11.2011 kl.01:02

Veldig enig. Er derfor jeg har den fotnoten i profilteksten min. :p

muumimamma

13.11.2011 kl.01:11

RagnaRock: Hm... kanskje jeg også skulle sagt noe om det i teksten min :)

Aina

13.11.2011 kl.01:18

Helt enig! Jeg får også mange forespørsler, men sletter de fleste :)

Tove

13.11.2011 kl.08:34

Hyggelig å få venneforespørsmler, men desverre er det fra folk som jeg vet aldri kommer til å lese min blogg (de flest er mellom 11 -18)

slettes automatisk, ser ikke på dem egang.

posttraumatisk

13.11.2011 kl.09:54

De leser nok ikke teksten ;)

Jeg tror de helt rått legger til "alle" - i håp om å trekke tusenvis av lesere til sine blogger.

Kraftig irriterende!!

I gode og onde dager!

13.11.2011 kl.10:11

Vi har vel det samme problemmet, Jeg godtar ingen venner uten at de har blogger jeg kommer til å lese og som jeg liker selv.

torilthorsen

13.11.2011 kl.13:00

Sorry, tenkte det var en god måte å komme inn i bloggverdenen på, helt ny, prøver å finne noen med samme interesser som meg. Er lettere å se når nye innlegg kommer da, syns jeg. Min blogg er kanskje ikke så interessant ennå, men bare vent....hehe

muumimamma

13.11.2011 kl.13:15

torilthorsen: men det er da helt greit, kjære deg :) det er jo som du sier en fin måte å komme inn i bloggverden på :) dette innlegget er men for å gi beskjed til alle disse som sender forespørel kun for å få mest mulig trafikk på sin egen blogg, stort sett ungdom mellom 12 og 18 år. Jeg kikker alltid på bloggen til de som sender forespørsel. Og finner jeg en jeg liker så godkjenner jeg den selvsagt, sånn som din blogg :) jeg beklager hvis du fikk inntrykk av at du er er en av dem jeg irriterer meg over. Det var ikke meningen!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits