Ukens blogg, bedre sent enn aldri :)

Denne uken har jeg jammen nesten glemt ukens blogg :) Men jeg har kikket litt i bloggene til de påmeldte, og det er jammen ikke lett å finne noen som skiller seg ut!

Etter mye frem og tilbake har jeg falt ned på denne bloggen :)

 Rebecca ! Gratulerer, du får tittelen Ukens blogg hos meg denne uka!Rebecca og hennes lille familie flyttet til Farsund for snart et år siden. Der trives de godt. Hun skriver så koselig om sitt hverdagsliv som mamma til lille Emma på et år, og som "hybel" til tvillinger som er ventet i januar :)

Rebecca elsker å bake, og det dukker opp noen oppskrifter når hun lager noe hun har lyst å dele med oss andre.

Hun har en morsom måte å skrive på, og selv om slike familieblogger egentlig ikke er av den typen blogg jeg vanligvis leser (men det fins alltid unntak fra regelen :), så er det noe ved denne bloggen som fenger meg. Derfor vil jeg gjerne få anbefale denne bloggen til deg  denne uken :)

Du er herved med i trekningen om en overraskelse i posten før jul, Rebecca :)

 

Ønsker du å melde deg på, eller nominere en annen blogger, så gi meg et lite hint. Og for all del, ikke glem link til bloggen som nomineres! Alle ukens bloggere hos meg fram til desember er med i trekning om en overraskelse i posten i desember :)

Én kommentar

Rebecca

13.11.2011 kl.17:28

oj, det var overraskende :) Takk takk

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits