Deilig!

For en deilig dag i dag! Det er kaldt, men likevel deilig å sitte på terrassen med kaffen i sola :)

Har nettopp vært ute og spist lunsj med gubbelille, og handlet nye hjulkapsler til bilen, siden den ene forsvant i går etter at vinterdekkene kom på.

Nå er det straks time hos sårpleieren og så er det rett hjem og fortsette ukens prosjekt. Vi holder på å gå gjennom bodene og kaster med hard hånd. En bod ferdig, tre igjen. Og til helgen leier vi varebil og kaster alt vi ikke trenger lenger. Skal bli deilig å få litt bedre plass i bodene!

10 kommentarer

solkro

16.11.2011 kl.14:09

Er det ikke en flott tid når været er nydelig og vi kan nyte dagene.Jeg håper alt går bra for deg hos sårpleien:) Ha en riktig god dag!

Lavkarbotips

16.11.2011 kl.14:10

Det er deilig med alt som er gjort:-D Nå skal jeg snart videre til neste jobb, og så er det fri imorgen. Det er deilig det:-)) Har sagt opp denne jobben nå, så gleder meg egentlig til å ha kun en jobb å holde på meg:-D

deveny

16.11.2011 kl.14:53

Håper det går bedre med såret ditt nå....klemz Dev :-)))

muumimamma

16.11.2011 kl.15:04

solkro: helt herlig! Og sårpleien går strålende, ikke lenge til det er grodd må tror jeg :)

muumimamma

16.11.2011 kl.15:14

deveny: det går alldeles strålende! Bruker honningdren i såret, og det gror over all forventning :) forhåpentligvis er det helt grodd om et par uker! Men jeg må si jeg ble forbauset i dag. Hun ville fjerne et sting hun kunne se inne i såret, for at det skulle gro fortere. Jeg har fått beskjed om at det er tråd som forsvinner av seg selv, men sårpleieren dro ut 14 (!) cm med stiv plastikktråd av såret! Og det nesten 2 mnd etter operasjonen! Ikke mye som var gått i oppløsning der gitt! For sikkerhets skyld har jeg fått med meg tråden i en konvolutt, for å ta vare på til en evt sak mot kirurgen. Her er det best å ta vare på så mye som mulig som kan dokumentere slett behandling :)

muumimamma

16.11.2011 kl.15:15

lavkarbotips: ja jeg skal være glad når vi er ferdige! Blir sikkert deilig med fri i morgen :)

synnovesyr

16.11.2011 kl.15:46

Slett ikke dårlig og sitte ute med kaffekoppen midt i november,deilig spør du meg:)godt og få ryddet i boder og kaste alt en ikke bruker,skulle vært gjort her og men blir ikke på denne siden av året er jeg redd.Ha en flott kveld:)

muumimamma

16.11.2011 kl.15:56

synnovesyr: nei ikke dårlig i det hele tatt! Og i kveld skal vi i skogen med lommelykt og kakao, og ha rebusløp med klassen til veslefrøkna vår. Blir sikkert gøy :)

Tove

16.11.2011 kl.16:02

Det er noe med disse bodene. Hele livet føles ryddigere da man blir kvitt litt. Ønsker dere lykke til i fortsettelsen.

morline

17.11.2011 kl.02:27

Blir nok godt ¨få ryddet i skapene og bodene - godt med alt som er gjort - De finner ut så mye rart disse legene - men det er de som sitter med kunnskapen så vi vil så gjerne tro dette er rett - stå på .)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits