Dagens små grå

I dag trodde jeg at jeg skulle sove lenge, og gjorde jeg det? Nei! Jeg sto opp kvart på ni... enda jeg er helt alene i huset. Caroline dro ut i halv åttetida, hun skal jo på skolen. Julie har sovet hos en klassevenninne, siden de har planleggingsdag på skolen, og gubbelille er jo selvfølgelig på jobb. 

Så jeg har altså fått bestillt meg container i dag, den kommer riktignok ikke før mandag, siden jeg absolutt vil ha med lokk på, sånnen låsbar en. Det er rett og slett fordi når man rydder i boder, og kaster alt mulig, føles noen av tingene man kaster litt for personlige til at man vil at andre skal kunne gå og rote oppi containeren. Og DET er noe mange gjør! De går på jakt etter ting i containere... fatter ikke vitsen med det liksom! Men jeg har sett folk gjøre det, så da bestiller jeg like gjerne en med lås heller. Bare en bod igjen å rydde, så er vi ferdige :)) Det skal bli godt!

Jeg har også valgt ut Ukens blogg, det kan du lese om HER

Nå sitter jeg med farge i håret. For vet du hva? Jeg har funnet noen små grå! Hjelp! Jeg begynner rett og slett å bli gammel! Før har jeg aldri hatt noe grått i håret mitt, og da håret kom tilbake etter cellegiftbehandlingen, var det enda mørkere enn før! Og så var det jo superkrøllete, noe som også var helt uvant for meg. Nå er krøllene blitt litt finere da, for etterhvert som håret vokser, blir det jo tyngre, og da holder krøllen seg i tuppene. Og så er det blitt større krøller nå enn før, og jeg begynner å venne meg til dem.. 

Jeg har prøvd et par ganger å klippe håret, klippe masse av det, for å se om jeg blir kvitt krøllene, men da blir det bare mer krøll, så nå får det bare vokse. Så får det bli som det blir.

Bare 10 minutter til fargen skal ut, da skal jeg nok få tatt knekken på de små grå, tenker jeg :) Og etterpå skal jeg ta meg en tur på kafeen og kose meg med litt kaffe før jeg skal til sårpleieren igjen :)

Ha en fin dag og en toppers helg! Vi blogges!

5 kommentarer

justinpain

18.11.2011 kl.12:45

Godt å få ryddet og shinet opp litt innimellom. Her i borettslaget kommer det containere 2 ganger i året så da passer jeg på å få ryddet opp i bod og kjeller, utrolig hvor fort det hoper seg opp med ting og tang. Nei, lurer på hve som rører jeg i hodet på en som snoker i andre sitt boss/skrap.. jeg hadde ikke fått meg til det. Synd du ikke fikk sove lenge slik du hadde planlagt...men det er jo typisk at når man kan gjøre det så våkner en tidlig.

muumimamma

18.11.2011 kl.13:17

justinpain: Hehe, Vi har så mye som skal kastes at jeg tror vi kommer til å fylle en hel kontainer alene! Sånn blir det når det går lang tid mellom hver gang man rydder i bodene :) Heldig dere som får container fast 2 ganger i året :)

mimmimor

18.11.2011 kl.14:22

Så folk går på skattejakt i containere? Ja, hver sin lyst, sier jeg bare! Hadde nok gjort som deg, da. Trodde jo først låsen var for å sikre at ikke naboens skrot også kom med i containeren :)

muumimamma

18.11.2011 kl.14:25

mimmimor: Jo, det også... enkelte folk i huset her (vi bor i en 4-mannsbolig) tar seg veldig til rette. Forrige gang vi hadde container måtte vi kaste ut nesten halve containeren med naboen sitt skrot for å få plass til vårt eget! Og når man betaler pr kg, da er man jammen ikke interessert i å betale for andre sitt skrot!

synnovesyr

18.11.2011 kl.18:46

Da er vi to som farger håret i dag,men jeg har ikke noen få grå hår...hadde jeg ikke farget det hadde det vært veeeldig grått og det vil jeg ikke,er jo tross alt "bare"50 år.Deilig og få ryddet,god følelse når det er gjort:)ha en flott fredag:)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits