Ukens blogg denne uken er:

Denne uken er det Deveny som stikker av med tittelen Ukens Blogg :) Gratulerer!

Deveny har blogget om sin vanskelige historie. Jeg har fulgt henne fra hun startet å blogge, og hun har virkelig hatt mye å fortelle! Nå tror jeg hun anser seg som ferdig med det som har vært, og ser framover. 

Det vises godt på bloggen hennes, for fra å skrive en vanskelig og skremmende historie, har hun gått over til å skrive om hverdagslivets små gleder, og alt som opptar henne i sitt nye liv :) Her er det mye både morsom og spennende lesing! Ta turen innom henne davel :)

 

Ønsker du å melde deg på, eller nominere en annen blogger, så gi meg et lite hint. Og for all del, ikke glem link til bloggen som nomineres! Alle ukens bloggere hos meg fram til desember er med i trekning om en overraskelse i posten i desember :)


5 kommentarer

Frida Marianne

18.11.2011 kl.12:18

Denne bloggen har jeg også fulgt fra begynnelsen=) Hun fortjente virkelig å bli ukens blogg=)

deveny

18.11.2011 kl.12:32

Takker og bukker......det var virkelig en ære.....takk skal du ha muummimamma......klemz Dev :-)))

PS! Jeg jeg er så langt ferdig med den nå gamle og kjipe historien min, og skriver om aktuelle tin i hverdagen min......:-)))

muumimamma

18.11.2011 kl.12:34

Marianne B.: Ja, ikke sant? Hun er absolutt en av de som fortjener den tittelen :)

muumimamma

18.11.2011 kl.12:35

deveny: Ja, og det er så hyggelig å lese om alt du skriver om :)

justinpain

18.11.2011 kl.12:38

Gratulerer så mye Dev, dette fortjente du:-)))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits