Feit, jeg?

Stadig vekk når jeg går inn og leser blogginnlegg, dukker det opp et teit bilde som forteller meg at jeg kan være overvektig... Som om jeg ikke vet det??

Selv om jeg er overvektig, trenger jeg vel ikke å få det rett i trynet flere ganger daglig??

Noe så irriterende! Omtrent like irriterende som å få vite at jeg har mulighet til å vinne gavekort her og der hvis jeg klikker på et bilde, jeg er jo tross alt deres favorittbesøkende!

Er det flere med meg som irriterer seg over disse teite flashy reklameboksene som gir oss en på trynet stadig vekk?

8 kommentarer

Foretrekker å være anonym

20.11.2011 kl.20:00

Da jeg var liten, fikk jeg prekener om anoreksi og om at jeg måtte spise mer mat for å ikke havne på sykehus. Det er det perspektivet jeg kan se problemstillingen fra. Jeg skjønner jo at det ikke er noe morsomt. Det er like sårt for meg å gå inn på en blogg/nettside hvor de skriver om sex, hvordan forbedre den, hva liker man, osv. Men hva med de som nærmest ser på samleie som tortur? DET er sårt, det! Hvordan man ser ut... hvis jeg kunne ha et normalt samliv, kunne jeg godt ha veid 20 kg mer, for det kan slankes vekk! Noensinne hørt uttrykket: "Du er stygg, jeg er feit, jeg kan slanke meg?" Folk er overfladiske, og jeg avskyr det. Og nå vet du min dypeste hemmelighet. Jeg avskyr kroppen min, selv om jeg er slank. Jeg er slank og relativt pen, men kroppen min vil ikke samarbeide på et av de viktigste områdene i livet. Fuck it.

Frida Marianne

20.11.2011 kl.20:13

Har fått høre at jeg kanskje er i "godt hold". Jeg vet jo det, men det er alikevel ikke spesielt hyggelig å få høre det allikevel. Vi er vår egen største kritiker, er det noe som heter. Det er jeg enig i, og det styrker ikke akkurat selvtilliten. =( Kan vi ikke få lov til å være akkurat som vi er uten å få i fleisen at man ikke er tynn nok, bra nok osv! For vi ER det!! Vi ER bra nok akkurat som vi er!!

De reklame boksene kan de spare seg for spør du meg!!!

muumimamma

20.11.2011 kl.20:28

Foretrekker å være anonym: vel, da skal du vite at helt til jeg var 32 år gammel, var jeg bare skinn og bein, og uansett hva jeg spiste, klarte jeg ikke å legge på meg. Jeg var så misunnelig på de som hadde et par kilo for mye... Helt til jeg plutselig la på meg og la på meg til jeg til slutt var nesten 40 kg tyngre enn før, uten å klare å gjøre noe med det. Nå er jeg sakte men sikkert på vei tilbake til litt mer normal vekt, men det er en evig kamp, og minst like vanskelug som å være undervektig. Jeg har god kjennskap til begge deler, og jeg avskyr kroppen min like mye nå som da jeg var 10 kg for lite. Hadde jeg bare kynnet holdt meg på en eller annen mellomting...

og når det gjelder det andre, ja, jeg vet at det kan være tortur. Jeg har vært der. Men jeg har også lært og erfart de siste årene i mitt liv at det ikke trenger være sånn. Det kan være noe fint og godt også :) Og det er jeg glad jeg har erfart :) Jeg håper for din del at du også kan få oppleve det samme :)

muumimamma

20.11.2011 kl.20:30

Marianne B.: Takk, akkurat det jeg mente også ja :)

Rebecca

20.11.2011 kl.23:28

Er dritt lei reklame generelt.. Synes det er reklame OVER ALT! Og stort sett så er det slanking, hvitere tenner blandet med reklame for godis og McDonalds *blæ*

muumimamma

21.11.2011 kl.00:20

Rebecca: Ja helt enig! Vi blir overøst med reklame overalt. Og på nettet ser det ut som det blir tilpasset det vi liksom interesserer oss for. Særlig på facebook og blogg... *urk*

Lavkarbotips

22.11.2011 kl.15:27

Disse reklamene er utrolig irriterende. Jeg er helt enig, det er overalt. Det jeg misliker mest med reklamene om overvekt osv. er at det er sjeldent det er sunne "slanke-metoder" som ligger bak. Det er bare svada, og kortsiktige løsninger, som ikke hjelper noen... Og man trenger slettes ikke få det rett i trynet heller, hele tiden. Det meste er reklamebasert idag, og når det gjelder slanke reklamer, biter folk på det meste virker det som, desverre. Jeg var en av dem, glad jeg vet bedre idag:-)

muumimamma

22.11.2011 kl.15:34

lavkarbotips: Ja jeg har prøvd noen av disse "vidundermidlene" jeg også... og jeg vet også av erfaring at dette ikke funker.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits