Hun fikk blomster!

Hun fikk blomster!
Hun hadde ikke bursdag eller annen merkedag. De hadde sin første krangel, og han sa mange stygge ting som såret henne. Hun vet at han angrer,og ikke vil si slikt igjen, fordi han sendte henne blomster...

Hun fikk blomster igjen!
Det var ikke bryllupsdagen deres, eller en annen spesiell dag. I natt, dyttet han henne mot en vegg, og ristet henne. Når hun våknet dagen etter, var kroppen hennes smertefull og full av blåmerker. Hun vet at han angrer, fordi han sendte henne blomster om tilgivelse.

Hun fikk blomster nok en gang!
Og det var ikke morsdag eller noen annen spesiell dag. Enda en gang, hadde han slått henne,mer voldelig enn før. Om hun forlater han, hva skal hun gjøre? Hvordan kan hun beskytte barna sine? Og økonomiske problemer? Hun er redd han, men tør ikke gå fra han. Og hun vet jo at han må jo angre, fordi han som vanlig, sender henne blomster om tilgivelse.

I dag var en veldig spesiell dag!
Hun fikk en haug av buketter fra alle som kjente henne, og var glad i henne. Det var hennes begravelse! I natt, klarte han å drepe henne. Han slo henne til døde. Om hun bare hadde hatt mot nok til å forlate han, hadde hun ikke fått så mange blomster idag!

Del denne om du er imot Vold i hjemmet.
(vet ikke hvem som har skrevet dette, men sånt er viktig å sette fokus på!)

7 kommentarer

solkro

21.11.2011 kl.20:14

Det er skremmende at man blir så redd at man ikke klarer å gå ut av slike forhold, min venninne er heldigvis i live men det tok 10 år. Min datters venninne var ikke så heldig hun ble drept 28 år gammel i Mandal for ikke så lenge siden. Det er rett å slett for jævlig!

Herrgeek-Legg meg til venn ;)

21.11.2011 kl.20:17

Så utrolig stilig blogg du har! Jeg digger den virkelig!!! ;) Hvis du har lyst kan du legge meg til venn, da kan vi begge følge bloggene til hverandre! :D Håper du får en fin mandag videre!!! :D

Hylja

21.11.2011 kl.20:27

Jeg har mine metoder å vise avsky mot vold i hjemmet på... Men det er bra at noen skriver slike opplysende tekster også. :)

Morline

22.11.2011 kl.04:24

En utrolig enkel historie, som beskriver likevel så mye - sterke ord, som man bør legge på minne - og tankene går til de som opplever det, har opplevd det og de som har overlevd...

Solblom

22.11.2011 kl.14:46

Sterk historie. Sterke ord. Alle mine tanker går til dem som lever i frykt og misforstått kjærlighet, med vold i hjemmet.

Lavkarbotips

22.11.2011 kl.15:31

Det er utrolig mange som lever i frykt, og fint å ha fokus på det. Det er nok forferdelig vanskelig å komme seg bort, om det er veldig fysisk vold involvert. Det blir jo som en trussel og fare, man vil ha hengende over seg for resten av livet kanskje, om man stikker. Blir man, ja da kan man dø uansett. Klarer egentlig ikke helt å sette meg inn i hvordan det må være å leve slik.... Måtte alle som lever i det helvete, komme seg bort! Egentlig er det ganske lite fokus på sånne situasjoner.... Finnes nok stoooore mørketall, siden de fleste som utfører vold er gode på skuespill overnfor andre..

muumimamma

22.11.2011 kl.15:38

lavkarbotips: Ikke bare de som utfører vold... men de som blir utsatt for det er også gode på å vise et ytre som tyder på at alt er som det skal være.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits