Endelig!Nå har jeg kommet hjem fra kontroll hos kirurgen, og endelig har det siste såret grodd! Nå blir jeg satt opp på ny operasjon i slutten av februar, så kanskje jeg endelig kan kvitte meg med protesene mine! 

I utgangspunktet hadde jeg jo håpet å være ferdig med operasjoner nå, sånn at jeg kunne gå og velge og vrake i i butikken når jeg skal kjøpe meg julekjole.... Men den gang ei. Jeg gidder ikke å gå og kjøpe meg ny  fancy kjole før jeg kan kjøpe meg en med litt utringning. Det er det som er det dumme med sånne BH'er beregnet for protese, de er så høye i skjæringen at utringede klær blir umulig å bruke...

Jeg kunne tenkt meg noe som dette:Men med så dyp utringning foran og så åpen bak (Jeg har jo også et digert stygt arr bak på ryggen som også vil vises..) kan man ikke bruke BH under. Så da blir det vel kanskje heller noe slik som dette i stedet, hvis jeg finner en i rett størrelse da..:


Men nå kan jeg i allefall begynne å telle ned til jeg skal under kniven igjen... og kanskje jeg DA kan være fornøyd etter operasjonen. Det hadde vært noe det! Er jeg riktig "heldig" kan jeg kanskje tilogmed bruke bikini eller badedrakt til sommeren!
 

4 kommentarer

solkro

24.11.2011 kl.13:42

Hei

Jeg synes nå den siste kjolen var like så fin som den første og med et rødt/smykke eller sjal blir det jo jul.eller så er det jo bra at du ser slutten på alle operasjoner og håpe du blir fornøyd:)

Ønsker deg en riktig god dag:)

muumimamma

24.11.2011 kl.13:52

solkro:Joda, gin er den, men ikke helt det jeg hadde håpet på liksom.

Meg

24.11.2011 kl.21:08

Jeg må ærlig si at jeg skjønner ikke hvorfor damer MÅ ha utringninger, og minst mulig stoff på seg! Det skal helst være uten både armer og rygg, og bare så vidt noe som dekker puppene. Hm...

muumimamma

24.11.2011 kl.21:40

Meg: det er for min del fordi jeg ikke har hatt mulighet til det de siste to årene. Og det er ikke akkurat sånn at jeg skal vise mest mulig, jeg vil bare føle meg hel igjen, og ha mulighet til å føle meg litt sexy. Det er nemlig ikke lett å føle seg pen og sexy når man har bare en pupp!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits